Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Půjčím el. multiplikátor

Kdo by měl zájem, jsem ochoten (OD 28.4.2010 !!!) zapůjčit multiplikátor DAIWA Leobritz 500MM.

Multiplikátor je včetně pletené šňůry 230m (Fireline Braid Radial 0,32mm). Součástí zápujčky je i baterie (12 V/7,2 Ah později bude i 12 V/12 Ah), nabíječka a brašna.

Více informací --> zašlete mi soukromou zprávu, jistě se dohodnem!

Odpovědět

K Benovi na Bakkan Wahl.

já jedu na Hasfjord,přemýšlel jsem o jeho koupi,Simčo mi ho nabízí za 12900,ale nevím jestli budu často jezdit na Soryu a nebo podobný místa,kde se chytá na hloubkách,nejsou moc prachy,byl jsem v Norsku asi 7x z toho 3x na Hitře a tam jsem spíš vláčel a nebo chytal max.do 100m,pobyt bude na 10dní,platí se to jak?jsem z Tábora a ty jsi odkud?viděl jsem ted fotky z března 2010 na Soroye,nádhera,ale fakt ještě tuhá zima,přeji hodně štěstí a hlavně rozumný počasí,Jirka

už jsi se vrátil s Norska?vypadá to,že bych potřeboval půjčit pro kamaráda co ještě pojede s náma ještě jeden el.multiplikátor,nevíš ještě o jednom?až se vrátíš prosím zavolej na 777869003 a domluvíme se,dík

můj mail je jiriotoupal@seznam.cz,volal jsem ti v neděli večer,ale nevím jestli na správné číslo,napsal by jsi mi svůj mobil a z jakého jsi města,kam kluci pro ten multák zajedou?,pošli prosím tu půjčovací smlouvu mě na mail já ji podepíšu a pošlu klukům ze Zlína a ty až jsi budou ten multiplikátor půjčovat,ti jí zas vrátí,bude lepší,když tam bude moje jméno a podpis,těžko se někdo bude podepisovat za mě dík,Jirka

Stale volne terminy jak na letosni rok, tak i na pristi...

Měl bych zájem na termín 30.8.-16.9.2010 jestli je to možné prosím ozvěte se mi na tel.602 810 715

Otevírám objednávky na příští sezonu. Cena zatím zachována jako letos.

NEVÁHEJTE A OBJEDNÁVEJTE VČAS !

:-D:-D:-D

Čau Mirer,

mámzájem 13.-23.4.2011.Co za to?

Deda.

Deda zo Slovenska ?

Nie, to je môj Deda. No pozri, dáš mi čas do konca roku? Musím si to premyslieť....Bakkan?

Cena :

do 10 dní včetně - 200 Kč/den

nad 10 dní - 150 Kč/den

nad 20 dni - 130 Kč/den

Při objednání do 1.3.2011 sleva 10%

Počítá se od doby převzetí po dobu vrácení.

Jen osobní odběr a vrácení (moje bydliště Ratíškovice kousek od Hodonína). Lze domluvit i jiné místo předání.

Půjčovné se platí dopředu zálohově při převzetí. Vyúčtování při vrácení.

Kauce : směnka v hodnotě 12.000 Kč. Kauce se vrací při předání. Samozřejmostí je proškolení na obsluhu.

Já si myslím, že na hlavní stránce tu má půjčovnu někdo jiný a ty stránky jsou hlavně jeho. Pravidla bazaru jsou jasná.

To se nedělá:-(

Lipenak má pravdu - to se nedělá!

Pozdrav, Kormoran:-(:-(:-(

Ja požičiam svokru. Zn.: zadarmo. :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.