Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar Půjčí někdo echolot s navigací?

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 28)
  • Autor
    qps
    Člen
    (0 odpovědí)

Je ve východních čechách půjčovna, kde bych si mohl půjčit echolot a navigaci?

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To qps: půjčovna je, ozvi se na pavel.stekly@atlas.cz nebo volej na 602 207 826  

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Ahoj. Chci oživit toto téme. Loni mi někdo z garáže ukradl echolot a nechce se mi kupovat nový, protože počítám, že příští rok pojedeme na větší loď, kde je echolot součástí. Ale letos ho budu ještě potřebovat. Nemáte tip, kde se dá echolot za rozumný peníz na 10 dnů zapůjčit? Nejlépe i s navigací?

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Já tomu asi nerozumím, ale půjčil bych si ho v půjčovně.

Třeba tady: https://www.rybolovnorsko.cz/index.php?text=88-gps#next

V masně bych jej nehledal.

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

007krivanek napsal: Já tomu asi nerozumím, ale půjčil bych si ho v půjčovně.

Já ho v masně ani nehledám. A na ten Garmin jsem koukal, ale 250,- Kč/den za to nedám (i když uznávám, že je to špičková věc). Za 2500,-/10dnů už si mohu nějaký echolot (i když bez navigace) koupit…..

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Každopádně jsi položil otázku špatně. Měl jsi napsat , že jsi ochoten dát max . 500,- za pobyt. Odkaz bych ti nedával. Půjčoven je v republice asi 100. Najeď si na google a tam to najdeš. Nezapomeň ovšem, že každý bude chtít záruku, 2 x poštovné, pak ti naúčtuje čištění , atd.

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

007krivanek napsal: Každopádně jsi položil otázku špatně. Měl jsi napsat , že jsi ochoten dát max . 500,- za pobyt. Odkaz bych ti nedával. Půjčoven je v republice asi 100. Najeď si na google a tam to najdeš. Nezapomeň ovšem, že každý bude chtít záruku, 2 x poštovné, pak ti naúčtuje čištění , atd.

tak se tedy zeptám jinak. Máte tady někdo vlastní zkušenost s půjčením echolotu v některé půjčovně?

to 007krivanek: google zvládám, ale není nad osobní zkušenost lidí tady. v každém případě díky za snahu

karelfish
    Člen
    (66 odpovědí)

erg napsal: 007krivanek napsal: Já tomu asi nerozumím, ale půjčil bych si ho v půjčovně.

Já ho v masně ani nehledám. A na ten Garmin jsem koukal, ale 250,- Kč/den za to nedám (i když uznávám, že je to špičková věc). Za 2500,-/10dnů už si mohu nějaký echolot (i když bez navigace) koupit…..

———————————————-

TO JE PŘESNĚ ONO , ceny jsou v půjčovnách (co jsem poznal)takové, že je lepší si tu věc raději koupit, a když mně Norsko nechytne, tak i prodat.Zkoušel jsem to vloni u obleku,abych ušetřil hotovost,protože jsem jel poprvé a musel jsem toho nakoupit dost,ale potřeba financí na půjčovné,kauci, poštovné atd. byla taková, že jsem si ho nakonec koupil sám. Něco jiného je půjčování prutů i s multíkem přímo na místě od cestovky,to bývá za 500,- za zájezd a to jsem využil k plné spokojenosti.Zkoušel jsem půjčení prutu v půjčovně,ale bylo to stejné jako s tím oblekem.Ani náhodou.Docela by mne zajímalo, jak takové půjčovny prosperují !

Karel

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

A kolik by sis půjčovné představoval?Kvalitní přístroj + mapy cca 20 tisíc.Asi nejraději zadarmo.A echolot za dva tisíce ti je na moři na…. ,však víš co……..:-D

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Půjčovné bych si představoval kolem 100-150,- Kč/den. Jedu na 10 dnů včetně cesty + 1den na půjčení + jeden den na vrácení. Nepotřebuji super stroj. Při této částce ze půjčení to má majitel za jednu rybářskou sezonu v Norsku zpět.

Echolot jsem měl za 6000,- než mi ho někdo ukrad, ale nový si kvůli jedné sezóně kupovat nechci.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (63 odpovědí)

Tady máš jeden za 150,-

http://www.ryfi.cz/pujceni-echolotu-humminbird/d-38/

Možná ti bude dobrý v kádi aby jsi se podíval, kolik se Vás tam koupe.

Tady nejde až tak o přístroj, ale o cenu map.

Ale obojí GPS, echolot mapy, pod 25.000 nepůjde.

Máš 4 varianty.

1. Nebudeš mít nic a na moři se ztratíš.

2. Koupíš si svůj.

3. Půjčíš si za 250 na den.

4. Půjčíš si za 100,- a při první vyjížďce ti přestane fungovat.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Chlapi,

jak mohou ještě existovat na moři lodě bez tohoto základního vybavení. Jet do Norska a šetřit tam, kde nemám a spoléhat se, že se mi nic nestane je bláznovství.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Bohužel, někde to tak je.

Nechci tímto nikoho poškodit, ale základní výbavou ,,ZDARMA,, by mělo být:

Echolot, GPS, Náhradní kanystr s trychtýřem, mapa okolí, funkční motor.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

007krivanek napsal:

Bohužel, někde to tak je.

Nechci tímto nikoho poškodit, ale základní výbavou ,,ZDARMA,, by mělo být:

Echolot, GPS, Náhradní kanystr s trychtýřem, mapa okolí, funkční motor.

Teď nechci, aby to vypadalo blbě, že si tu přihřívám polívčičku, ale loď bez GPS si již v dnešní době neumím představit. Je to dost velkej hazard. :-?:-?:-x:-x

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Asi tak Nějak.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 28)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar Půjčí někdo echolot s navigací?

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...