Zdavim všechny Norky. Shanim auto do stredniho Norska a do Brna k vyhlašenemu Nakimu se nam moc nechce, ma zvas nekdo naky Typ? Jsme Praha , Beroun. Diky za rady 777230098 🇳🇴
Zdavim všechny Norky. Shanim auto do stredniho Norska a do Brna k vyhlašenemu Nakimu se nam moc nechce, ma zvas nekdo naky Typ? Jsme Praha , Beroun. Diky za rady 777230098 🇳🇴
Proč ne k Nakimu? Bereme od něj auto každý rok od 2006 a vždy bez sebemenšího problému.
Odpovědět
Chápu, že pro někoho může být cesta do Brna problémem. Ale také vím, že k Nakimu se jezdí z celé ČR i Slovenska a zákazníci vědí proč. Jednoduše proto, že se to vyplatí a máš jistotu. Já to mám kousek a půjčujeme auto asi sedmým rokem a neměnil bych. Nové či zánovní čisté auto, jasná pevná platba a vždy přítomná vstřícnost od Nakiho, dává jasnou volbu.
Odpovědět
Musím potvrdit, že Naki a Carent patří mezi absolutní špičku. Půjčují zánovní auta, na které je spolehnutí. Jsou to civilní, odizolované verze, žádné nákladní plechovky. V zimě výborně topí a v létě klimatizují. Mohu jen doporučit, protože teď jsem se vrátil výpravy, kde jsme projížděli v horách v -29C a auto nemělo jedinný problém.
Odpovědět
Diky moc všem, jen to Brno je trochu z ruky. Jet do Brna k Nakimu je si pujčit o den dřiv a dalši den navic na vraceni. Hledame neco kolem Prahy.
Odpovědět
Jenže ono to při troše smůly, nebo troše sněhu, může být taky na celý půlden :-( a to se Ti tam pak podruhé už dobrovolně nechce. Takže mám pro asfalta pochopení
Odpovědět
Jak už jsem psal, nemam na to čas a po D1 už vubec.... Veřim že vozovi park je u Nakiho dobry , ale je to proste z ruky. Jak jsem psal pro me dva dny pujčeni navic. A když rano jsem v praci a odpoledne odjiždime tak se to proste stihnout neda.
Odpovědět
Tady není co řešit, dnes ti novou dodávku půjčí skoro v každé prodejně aut. Ceny jsou stejné jako v brně. Já si půjčoval v loni u Auto Louda v Praze Vysočanech. Stačí se tam, nebo jinde, zeptat a uvidíš, že se dohodnete. Jen podotýkám, bez známosti jen na základě nalepené reklamy na jejich autě co stálo před prodejnou. Stačilo se jen zeptat.
Odpovědět