Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

První výprava

Maras
18.08.2016 ID: 785768

Jsme skupina 3 kamarádů. Nikdo jsme v Norsku nebyli, ale rádi bychom to v září vyzkoušeli. Váháme, zda jet autobusem, nebo se vydat na vlastní pěst autem. Nemáme vůbec zkušenosti. Dá se do Norska vyrazit tzv na Blind jako do Chorvatska a na místě si sehnat chatu a loď? Budou nám stačit jen vláčecí pruty, nechce se nám na poprvé investovat do pilkrovacích prutů, ke kterým máme jaksi odpor.

0
Odpovědět
pepapol
18.08.2016 ID: 1265278

Doporučuji Veilhomen!!! Výborná lokalita jak na vlačení tak na hloubky... Více info na www.rybolovsmola.cz   :-)

0

Odpovědět

Holzby
18.08.2016 ID: 1265279

Souhlas.  Níž už to v posledních letech stoji za prd a Smola je super.  Příští rok jedu zase 😉

0

Odpovědět

mirecek
18.08.2016 ID: 1265280

Já jsem byl poprvé s Korlinem. Lodě 10HP bez echolotu. Nikdo nám nechtěl nic poradit. Když jsem se zeptal ostřílených borců ve filetárně, kde ulovili ty krásné kelery, tak odpověděli, že na moři. Musíte je t někam, kde se o vás postarají a ukážouvám, jak na to a vezmou vás na moře.

0

Odpovědět

tancik
19.08.2016 ID: 1265579

Takových hlupáků, kteří se chovají jak strejcové u rybníka, abys jim to náhodou navychytal, už doufám moc není. Určitě bych Ti doporučil návštěvu lokality, kde je delegát, jako např. Bakkan Wahl. Tam se o tebe jako nováčka určitě postarají, jen se nechce stydět za to, že jsem nováček. Každý jednou začínal a byl rád za každou radu. A myslím, že těch lokalit bude víc (Smola atd).Snad tě zkušenost s těmato rourama neodradí, víc rybářů se rádo podělí o zkušenosti . Norsku zdar

0

Odpovědět

007krivanek
19.08.2016 ID: 1265580

Takových hlupáků, kteří se chovají jak strejcové u rybníka, abys jim to náhodou navychytal, už doufám moc není. ..., víc rybářů se rádo podělí o zkušenosti . Norsku zdar

Mohu potvrdit, že je lepší jet někam, kde je český delegát.   10 let nazpátek ti nikdo neporadil místo, kde chytat. Většina si myslela , že je to jako u nás na rybníku. Vychytáš to. I moje první Norsko bylo na jednu stranu nečekaná změna, jelikož 2 bedny 20-ti kg filetů jsme měli s kamarádem  za den nachytanou, avšak nebyla GPS, echolot a o motoru 15 koní nebudu psát.  Navíc nám povolily nýty na hliníkové lodi při projíždění větších vln a následovalo potopení lodě. Naštěstí v přístavu. Že jsme neměli mapy, vesla a telefon, který jsme dostali v případě nouze zvedal někdo v CZ je jen slabou odvárkou.

Dnes je situace jiná.  Je spousta CK , které ti nabídnou to , co potřebuješ.

Podívej se na  U Simče na jeho nabídku, u Doškyho . Tam nenarazíš na problém.  Je lepší jet alespoň s partou , aby jste byli 3.

http://rybolovnorsko.cz/lokalita/bakkan-wahl/   - Delegát DEDO 145 - co víc dodat - legenda - Nevýhoda - není autobus.

http://www.rybolovnorsko.com/ - Vše pod jednou střechou. Doprava, ubytování atd.

http://www.sulafishing.com/cs_CZ/ -  Taková malá Soroy ve středním Norsku.  Ubytování možná i nad standard, k lovným místům kousek. Ale jedině s vlastním dovozem.

Další místa ve středním Norsku  buď neznám, nebo je nemohu doproučit.

P.S. Jestli jseš trochu nevázaný časem , tak ochutnej toto.  Pojedete autem a bude tam i delegát z CZ.

Vypadá to na super jízdu.

Kdybych neměl meniskus na noze , kterou mám již 3 x operovanou, hned bych jel.

007.

0

Odpovědět

Step
19.08.2016 ID: 1265584

No chlapi, moc ty delegáty nevychvalujte, já mám zrovna zkušenost z loňska a předloňska, kdy nám delegát volal v sedm večer, ať si přijedem nachytat kelery, byli jsme na místě za 10 minut a keleři v "kelu". U večeře jsme se dozvěděli, že je tam tahali už od pěti. To vám ukáže, jaký zájem má cestovka o to, aby se k ní zákazníci vraceli. V druhém případě jsme dostali typ "támhle u majáku" a pak, že má volno, ať přijdem zítra. Taky dobrý.

Maras, projdi si tady všechny diskusní lajny, dozvíš se hodně o cestovkách o rybolovu na moři, uděláš si sám obrázek. Já jedu příští rok na Bakkan Wahl, sice s tříletou odmlkou, ale už po páté. O to víc se těším, že je tam druhým rokem  delegát dedo 145. Lokalitu známe, ale nabrat čerstvé informace a konfrontovat je se svými je k nezaplacení.

Já bych ti doporučil, ačkoliv jsem tam nebyl, i jak píše 007 křivánek  třeba  Jostelen na Smole od Fishing Travel Agency nebo Honzu Dufka na Dolmoy, popřípadě Averoy Atlanterhasveien Sjostuer<span style="font-size: 11pt;">  od paní Janky. </span>

PS: Zavolej Michalovi Simčovi a jeďte na Bakkan, neprohloupíte. Někdy je třeba zkusit něco jiného, jako jsem to udělal já, a když máš srovnání, je pak volba jasná. Mimochodem, já začínal v roce 2004 také na Korlinu. Pokud jsi nebyl nikde jinde, tak si z podmínek na Bakkanu sedneš, jak se říká na "prdel".

<span style="font-size: 11pt;"> </span>

0

Odpovědět

zdena
20.08.2016 ID: 1265611

pro Maras, mas soukromou zpravu

0

Odpovědět

Maras
21.08.2016 ID: 1265667

Moc děkuji za cenné informace.  V září zkusíme Dedo 145.

0

Odpovědět

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.