No chlapi, moc ty delegáty nevychvalujte, já mám zrovna zkušenost z loňska a předloňska, kdy nám delegát volal v sedm večer, ať si přijedem nachytat kelery, byli jsme na místě za 10 minut a keleři v "kelu". U večeře jsme se dozvěděli, že je tam tahali už od pěti. To vám ukáže, jaký zájem má cestovka o to, aby se k ní zákazníci vraceli. V druhém případě jsme dostali typ "támhle u majáku" a pak, že má volno, ať přijdem zítra. Taky dobrý.
Maras, projdi si tady všechny diskusní lajny, dozvíš se hodně o cestovkách o rybolovu na moři, uděláš si sám obrázek. Já jedu příští rok na Bakkan Wahl, sice s tříletou odmlkou, ale už po páté. O to víc se těším, že je tam druhým rokem delegát dedo 145. Lokalitu známe, ale nabrat čerstvé informace a konfrontovat je se svými je k nezaplacení.
Já bych ti doporučil, ačkoliv jsem tam nebyl, i jak píše 007 křivánek třeba Jostelen na Smole od Fishing Travel Agency nebo Honzu Dufka na Dolmoy, popřípadě Averoy Atlanterhasveien Sjostuer<span style="font-size: 11pt;"> od paní Janky. </span>
PS: Zavolej Michalovi Simčovi a jeďte na Bakkan, neprohloupíte. Někdy je třeba zkusit něco jiného, jako jsem to udělal já, a když máš srovnání, je pak volba jasná. Mimochodem, já začínal v roce 2004 také na Korlinu. Pokud jsi nebyl nikde jinde, tak si z podmínek na Bakkanu sedneš, jak se říká na "prdel".
<span style="font-size: 11pt;"> </span>