Ahoj, chtěl bych si letos pořídit pilkrovací prut s vnitřním vedením pletenky. Váhám mezi WFT Z line a Daiwou interline. Má někdo zkušenost, co je lepší?
Ahoj, chtěl bych si letos pořídit pilkrovací prut s vnitřním vedením pletenky. Váhám mezi WFT Z line a Daiwou interline. Má někdo zkušenost, co je lepší?
Ahoj, mám Z line už několik let a bez problémů. nechci hanit Daiwu, ale byl jsem u toho když vypadávalo to první malý očko u Interline. Z Line mi přijde lepší volba, ale je to jen můj názor.
Odpovědět
Ahojte ja používam viacej rokov WFT prúty aj kolegovia bez problemov a prežila aj 75 kg halibuta.Mám dokonca 20 ročné shimano bezočkové trojdielné na kapry,taktiež bez problémov.
Peter
Odpovědět
Ahoj, mám už 8 let Z line (několikrát v roce jede se mnou na sever) a nemám jedinou výtku, prostě dříč a bez problémů...
Odpovědět
PENN Overseas Pro 240cm 50lbs inerline, skvělý, za dobrou cenu. Dnes nahrazen modelem Regiment.
Naprostá spokojenost. Z-Line je je o dvě třídy nejmíň výše.
Odpovědět
Ahoj. Rád bych požádal majitele prutů s vnitřním vedením o jejich zkušenosti. Plánuji koupi pilkrovacího prutu a řeším i tuto možnost. Jedná se mi o výhody, nevýhody, srovnání zdolávací akce apod.
Děkuji za případné reakce. H.
Odpovědět
Už to nikdy vo výbave mať nebudem. Tiež sa mi to páčilo, ale stačí roztrhnuť šnúru a mokrú ju do prúta s premrznutými prstami bez zavádzacieho silónu nedostaneš. Moja Z-LINE 50 libier je jednoducho tvrdé poleno. Toto je môj osobný názor. Ak je niekto spokojný, ja sa na neho nebudem hnevať a želám mu veľa úspechov. :-)
Odpovědět