Hasvik, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Pruty s vnitřním vedením

Ahoj, chtěl bych si letos pořídit pilkrovací prut s vnitřním vedením pletenky. Váhám mezi WFT Z line a Daiwou interline. Má někdo zkušenost, co je lepší?

Odpovědět

Ahoj, mám Z line už několik let a bez problémů. nechci hanit Daiwu, ale byl jsem u toho když vypadávalo to první malý očko u Interline. Z Line mi přijde lepší volba, ale je to jen můj názor.

Ahojte ja používam viacej rokov WFT prúty aj kolegovia bez problemov a prežila aj 75 kg halibuta.Mám dokonca 20 ročné shimano bezočkové trojdielné na kapry,taktiež bez problémov.

Peter

Ahoj, mám už 8 let Z line (několikrát v roce jede se mnou na sever) a nemám jedinou výtku, prostě dříč a bez problémů...

PENN Overseas Pro  240cm 50lbs inerline, skvělý, za dobrou cenu. Dnes nahrazen modelem Regiment.

Naprostá spokojenost. Z-Line je je o dvě třídy nejmíň výše.

Ahoj. Rád bych požádal majitele prutů s vnitřním vedením o jejich zkušenosti. Plánuji koupi pilkrovacího prutu a řeším i tuto možnost. Jedná se mi o výhody, nevýhody, srovnání zdolávací akce apod.

Děkuji za případné reakce. H.

Už to nikdy vo výbave mať nebudem.  Tiež sa mi to páčilo, ale stačí  roztrhnuť šnúru a mokrú ju do  prúta s premrznutými prstami  bez zavádzacieho  silónu nedostaneš.  Moja Z-LINE  50 libier je jednoducho tvrdé poleno.   Toto je môj osobný názor.   Ak je niekto spokojný, ja sa na neho nebudem hnevať a želám mu veľa  úspechov. :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.