Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu prut Penn Powerstix

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sandokan a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)
    cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)
    Bohuslav Poles
    Účastník
    (190 odpovědí)

perfektní prut a skvělý multík …..  teda pokud to chceš na chatu na zeď.:-)

možná ti bude dobře sloužit k lovení bordelu ze studně na zahradě, ale jinak za ty peníze nemůžeš čekat něco kvalitního.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Zdar,

Je to jistě dobrá volba. Ne každý má dost peněz. A za tuhle cenu nic lepšího nekoupíš. Eva rukojeť a Sic FUJI mají jistě svoji cenu. Jen dej pozor aby ti seděl v ruce, protože Penn od té doby co pro něj pro Evropu přestal stavět pruty WFT tak mají delší rukojeť. Je to ptoto, že to staví podle USA zvyků. Nyní ovšem to staví v Číně a proto ta cena. Ale od Pennu je vše z Číny kromě řady International a stejně to je ok. Já Slamery používám řadu roků a jsou v pohodě a z Číny. Jestli nemáš moc peněz tak do toho běž.

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

Nešel bych do toho.Jen můj názor.

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Pane beethowen klidně si ten prut kupte. Na muj vkus je sice delší, ale určitě bude chytat dobře. Takové ryby jako chytá pan bobo na něj chytíte taky. Sám mám podobnej cesťák od penu jen starší model. Mnohokrát se mě osvědčil. Lovení ryb není o tom jak drahý klacek držím v ruce, i když to někteří tak pochopili, ale o pocitu jak se vám stím chytá.

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

Díky za rady. Nakonec jsem prut objednal a mám ho už doma. Zkoušel jsem na něj pověsit 500g pilker a vypadá, že by to mohl zvládnout. Byl to jen test doma, na moři bude zase jinak.

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

beethowen napsal:

Díky za rady. Nakonec jsem prut objednal a mám ho už doma. Zkoušel jsem na něj pověsit 500g pilker a vypadá, že by to mohl zvládnout. Byl to jen test doma, na moři bude zase jinak.

Ahoj scháním něco levného pro známého. Jak jsi byl s tím Pennem Powerstix spokojen? Já mám vyhlídnuto toto http://www.topfishing.eu/penn/penn-powerstix-21m-30lbs-300-600g-ctyrdilny.html

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Já ho mám, není to nic extra, ale za tu cenu + tubus, jsem s ním spokojen. Nic se mě na něm nepodělalo. Klidně si ho kup.

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

Už ho mám doma a testoval jsem včera při pouštění draka s děckama. Musím říct, že je to nedoceněmý dříč. S akcí prutu i celkovým provedením, jsem maximálně spokojen.

😎

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

Ty pouštíš na norskej cajk draka? Jak to funguje? To slyším poprvé.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu prut Penn Powerstix

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...