Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prut Penn Overseas Inner Boat

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doršák a poslední změna proběhla před 9 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    kodl1
    Účastník
    (213 odpovědí)

Zdravím.Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte nějaké zkušenosti s tímto prutem.Chci vyměnit starý prut za nový.Rozhoduji se mezi tímto prutem Penn Overseas Inner Boat 2,1m 300-1000g a WFT Z line 2.4m 80lbs 400-1200g.Poraďte prosím???

Díky

Qwuiddo
    Účastník
    (89 odpovědí)

Tenhle prut mám. Doporučil mi ho tady SIM. Původně jsem si ho chtěl od nej objednat, ale nakonec jsem nakupovali v Německu. A čímž se omlouvám, ale peníze sou vzdy až na 1. Míste :). Jinak akorát ho testuji na Hitre a jsem spokojenej jen jsem měl asi vzít možna 2,4m, kterej tam taky měli.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Mám ho taky,ale ještě sem ho neměl ve vodě.

Původně sem chtěl WFT pilkrovací prut,měl sem v ruce Z line a Penn,je tam velký rozdíl ve váze a tloušťce putů.

Vyhrál Penn.

Sim
    Správce
    (10940 odpovědí)

Ahoj,

teď jsem chytal pár dní s Penn Inner line. Nadchla mě váha prutu, která tě neunaví ani po 8 hodinách lovu. Dobře se s ním pilkruje, má citlivou špičku. Nevýhodou je málo robustní sedlo navijáku, které je konstruováno spíše na menši lehčí multiplikátory jako třeba Penn 20LC

, pokud bys tam pověsil Dendou maru 4000 nebo Daiwu 600fe, tak si pořiď raději WFT Z line, který má sedlo navijáku mnohem robustnější.

Z line

Sim
    Správce
    (10940 odpovědí)

Penn Inner

Sim
    Správce
    (10940 odpovědí)

Akce Pennu Inner line

Vydra
    Účastník
    (742 odpovědí)

U toho overseas když není “inner” tak je jiné sedlo nebo také málo robustní?

Sim
    Správce
    (10940 odpovědí)

Má jiné sedlo s kovovou matkou.

Doršák
    Účastník
    (1104 odpovědí)

Musím dát SIMovi za pravdu. Prut je úžasně lehký, má skvělou akci a je jedna radost s ním pilkrovat. Bohužel jsme se nimi rozloučili.

Měli jsem ve středním Norsku 4 ks. 3 z nich to nepřežili. Jednomu povolilo právě komunikované sedlo navijáku ( osazeno Ryobi 700) dva se zlomili v horních 20 cm.Jeden při zdolávání ryby, druhý při pilkrování. Obratem nám byli na záruku vyměněny všechny 3, žádné diskuze, žádná reklamační lhůta.Na podzim ale úplně stejný model.2 z nich to opět nepřežili při zdolávání ryby a praskli v téměř stejném místě.Tentokrát bohužel i s pletenkou a rybou.

Náše zkušenost je taková, že nejsou stavěny na pilkry 750g a robustnější navijáky. Do 550g to byla lambáda, ale na větší zátěž nás opakovaně zklamali. Nicméně přístup Pennu k reklamacím byl ukázkový.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prut Penn Overseas Inner Boat

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte rybolov v Norsku v roce 2022?

(29)
(121)
(34)
(26)

Nahrávání ... Nahrávání ...