Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prosím o zhodnocení prutu

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kim a poslední změna proběhla před 10 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Tak to jsem zvědav na názory,mě osobně se dost zamlouvá,až mě zaráží cena,podle mě je dost nízká.Další věc je vedení šnůry,o tom se tu už debatovalo.Já osobně to beru jako výhodu ale četl jsem i opačné názory.:-(:-(:-(:-(

bobr
    Člen
    (1 odpovědí)
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Já osobně jsem příznivcem prutů s vnitřním vedením. Jaká je však kvalita prutů Cormoran nevím. Pruty Cormoran jsem měl naposledy asi před třiceti lety a tenkrát to byla u nás bomba. Od té doby se však lecos změnilo. :-P:-P:-P:-P:-P

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Vypadá zajímavě,já jsem zastáncem in-line prutů,pár let na ně chytám a naprostá spokojenost.I ta cena vypadá příjemně jen to chce si ho vzít do ruky a v tu chvíli člověk ví,jestli to je ono,alespoň u mě to tak funguje….jinak mám WFT Z-line 50lb a PENN TRQ boat 30-50 lb.;-):-)

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Velmi pravděpodobně jsem měl tenhle prut v ruce napodzim na výstavě v Práglu (kormorán to byl určitě, bez oček byl taky, předpokládám že je to on). Můj vztah ke kormoránům se vyvíjel dlouhé roky i v obdobích kdy mě profi rybařina živila, nemám je rád, ale z tohohle prutu jsem měl docela dobrej dojem, asi bych ho snesl i s tak odpudivým jménem. Prut mi prodejce dal do ruky, vzal za špičku, zatáhnout se nebál, já taky nemám ruce zblbnutý z nějakejch feedrů a prut to vydržel. Kdo má chuť na vnitřní vedení, tak by ho asi mohl klidně zkusit.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

to upir

Oba tyto pruty mám také a naprosto s tebou souhlasím. :-):-):-):-)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Vývoj a nová technická řešení stále přicházejí. Také jsem si je prohlížel u Doškyho v CK a jeho bývalý spolupracovník mě ujistil, že nemají chybu. Pokud se nemýlím používal je i Sim (nebo jeho parta) v dokumentech ze Soroy. Jsme prostě po desítky let “cvičeni” v klasice.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prosím o zhodnocení prutu

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...