Zdraví zkušené rybáře, rád bych se zeptal na váš názor na prut http://www.uhalibuta.cz/u-halibuta/eshop/6-1-/21-2-Pruty-pro-morsky-rybolov/5/390-Prut-Cormoran-Interline-Seacore-Black-Deep-2-10m-1000g
Děkuji
Zdraví zkušené rybáře, rád bych se zeptal na váš názor na prut http://www.uhalibuta.cz/u-halibuta/eshop/6-1-/21-2-Pruty-pro-morsky-rybolov/5/390-Prut-Cormoran-Interline-Seacore-Black-Deep-2-10m-1000g
Děkuji
Tak to jsem zvědav na názory,mě osobně se dost zamlouvá,až mě zaráží cena,podle mě je dost nízká.Další věc je vedení šnůry,o tom se tu už debatovalo.Já osobně to beru jako výhodu ale četl jsem i opačné názory.:-(:-(:-(:-(
Odpovědět
Já osobně jsem příznivcem prutů s vnitřním vedením. Jaká je však kvalita prutů Cormoran nevím. Pruty Cormoran jsem měl naposledy asi před třiceti lety a tenkrát to byla u nás bomba. Od té doby se však lecos změnilo. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Vypadá zajímavě,já jsem zastáncem in-line prutů,pár let na ně chytám a naprostá spokojenost.I ta cena vypadá příjemně jen to chce si ho vzít do ruky a v tu chvíli člověk ví,jestli to je ono,alespoň u mě to tak funguje....jinak mám WFT Z-line 50lb a PENN TRQ boat 30-50 lb.;-):-)
Odpovědět
Velmi pravděpodobně jsem měl tenhle prut v ruce napodzim na výstavě v Práglu (kormorán to byl určitě, bez oček byl taky, předpokládám že je to on). Můj vztah ke kormoránům se vyvíjel dlouhé roky i v obdobích kdy mě profi rybařina živila, nemám je rád, ale z tohohle prutu jsem měl docela dobrej dojem, asi bych ho snesl i s tak odpudivým jménem. Prut mi prodejce dal do ruky, vzal za špičku, zatáhnout se nebál, já taky nemám ruce zblbnutý z nějakejch feedrů a prut to vydržel. Kdo má chuť na vnitřní vedení, tak by ho asi mohl klidně zkusit.
Odpovědět
to upir
Oba tyto pruty mám také a naprosto s tebou souhlasím. :-):-):-):-)
Odpovědět
Vývoj a nová technická řešení stále přicházejí. Také jsem si je prohlížel u Doškyho v CK a jeho bývalý spolupracovník mě ujistil, že nemají chybu. Pokud se nemýlím používal je i Sim (nebo jeho parta) v dokumentech ze Soroy. Jsme prostě po desítky let "cvičeni" v klasice.
Odpovědět