Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Prosím o radu Daiwa 600fe

Zdravím, práve som začal navíjať šnúru WFT strong na Daiwu 600 fe podľa manuálu. V prospektoch sa udáva že na cievku by sa malo zmestiť cca 500 metrov 51 kg šnúry o priemere 32. Ja som si nechal navinúť na plastovú cievku 600 metrov tejto šnúry. Na multiplikátore mám plnú cievku a na displayi mám hodnotu 351 metrov. Teraz som v rozpakoch kde nastala chyba a či my nepredali hrubšiu šnúru. Prosím o Vaše skúsenosti s navíjaním šnúry a koľko sa šnúry vošlo na multík Vám.

S pozdravom Michal

Odpovědět

Rychlost ladíš potenciometrem, motor při spuštění vypneš levým prostředním tlačítkem.

Tak přesně to nefunguje, potenciometr reaguje pouze na displeji ale jede to stejnou rychlostí.

Reaguje to pouze pokud to vynuluji v hloubce a pak se to dá navíjet a regulovat potíkem.

Je tam asi navolen nějaký program který neumím vymazat i když to odpojím od zdroje napětí na jakoukoli dobu je to tam zpět.

Právě proto sháním manuál, zda tam něco o tom nepíšou.

Ryobi takové programy neumí, je to potřeba rozdělat a odpojit od záložní baterie, potom nastane úplný reset a pojede ti to v normálním režimu. Pokud si na to netroufáš, tak to pošli ke mně a já se ti na to kouknu.

Díky za radu a nabídku,

právě jsem sehnal manuál a tak vím co to má dělat a co to umí,co se jak ovládá, to jsem před tím vůbec nevěděl.

Teď už ho nějak rozchodím pokud ne, pošlu ho k tobě.

Díky.

Já bych měl připomínku k úvodnímu problému. Odhadnoud metráž podle nosnosti je dosti zavádějící. Rozhodující pro namotání metrů je průměr pletenky a ten může být u stejné nosnosti jiný a poměrně zásadně rozličný.U nosnostně nekvalitních vlasců může být průměr dvojnásobný. Osobně bych se držel průměru.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.