Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prosím o radu Daiwa 600fe

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel meky a poslední změna proběhla před 10 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Rychlost ladíš potenciometrem, motor při spuštění vypneš levým prostředním tlačítkem.

kito
    Člen
    (16 odpovědí)

Tak přesně to nefunguje, potenciometr reaguje pouze na displeji ale jede to stejnou rychlostí.

Reaguje to pouze pokud to vynuluji v hloubce a pak se to dá navíjet a regulovat potíkem.

Je tam asi navolen nějaký program který neumím vymazat i když to odpojím od zdroje napětí na jakoukoli dobu je to tam zpět.

Právě proto sháním manuál, zda tam něco o tom nepíšou.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ryobi takové programy neumí, je to potřeba rozdělat a odpojit od záložní baterie, potom nastane úplný reset a pojede ti to v normálním režimu. Pokud si na to netroufáš, tak to pošli ke mně a já se ti na to kouknu.

kito
    Člen
    (16 odpovědí)

Díky za radu a nabídku,

právě jsem sehnal manuál a tak vím co to má dělat a co to umí,co se jak ovládá, to jsem před tím vůbec nevěděl.

Teď už ho nějak rozchodím pokud ne, pošlu ho k tobě.

Díky.

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Já bych měl připomínku k úvodnímu problému. Odhadnoud metráž podle nosnosti je dosti zavádějící. Rozhodující pro namotání metrů je průměr pletenky a ten může být u stejné nosnosti jiný a poměrně zásadně rozličný.U nosnostně nekvalitních vlasců může být průměr dvojnásobný. Osobně bych se držel průměru.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prosím o radu Daiwa 600fe

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...