Hasvik, NO
temperature icon -4°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Prodám wft charisma

prodám wft charisma 3,3m 50-190g, na prodej 2kusy, cena za kus 1900,- staré půl roku

Odpovědět

Za poslední rok se tu prodávalo několik prutů z 90ti% WFT Charisma Senso Pilk,vždy zánovní,je to náhoda????

Ta Charisma je fakt 3,30 dlouhá? To je na loď trochu moc. :-?:-?

No ale prodávali se i krátké,z mé skušenosti jsou moc měké.

Trošku asi odbočím od diskuze,ale letos jsem sehnal na aukci krásný proutek od Mikáda 30-80g, myslím si že je super..jediné z čeho mám trošku strach je délka 305 cm. Jaký je váš názor.

[citace]DOSKY napsal:

Ta Charisma je fakt 3,30 dlouhá? To je na loď trochu moc. [/citace]

jojo fakt 3,30 ale zase tak hrozně dlouhý to není.. nebo aspon me se nezda..

Na vláčku mám 2.70 a myslim že už moc delší by bejt neměl,max ty 3 metry.8-)8-)To je ale jen muj názor.

Náhoda asi ne, protože ten prut tu má širokou podporu, takže jeden snadno podlehne. Navíc nasucho vypadá dobře a ne že by byl špatný přímo v akci, ale pokud můžu mluvit sám za sebe, tak mě prostě teď více sedí tvrdší pruty. Dřív jsem měl Shimana, které taky byly měkčí, takže Charisma byla pro mě logická volba. Záběry jsou na ní krásně vidět a zdolávaní je radost, ale pokud tam máte vlasec jako já, tak zásek na hloubce 20 - 25m je trochu problém. Takže prodávám i já. Anebo bude jako záloha.

Charisma je obecně vynikající prut. O tom žádná. 8-)8-)8-)8-)8-)

Délka prutu delší než 2,70 je na malé lodi vždy problém, nevím jak na kutrech. Délku 3,30 bych na běžný člun z důvodu obtížnější manipulace asi nebral, nemám-li jinou možnost.

Stále na prodej, cena 1500 za kus..

To Piva:Asi myslíš správně,že je super.Já už dva roky používám na přívlač Mikado src ligh pilk ovšem v délce 2,4 a vrhačce 90-150g a musím říct že je hodně dobrej,charismu jsem prodal,ale ne z důvodu nespokojenosti,chtěl jsem zkusit jiný,Mikado mě rozhodně sedlo,navíc mám pocit,že za solidní peníze se dá sehnat hodně slušnej proutek.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....