Prodám pruty:
Dragon Pilk SE 2,5m 120-300g za 600,-Kč + poštovné, jako nový,měl jsem od počátku 2 kusy.
WFT Charisma 2,4m 50-190g za 1000,-Kč + poštovné, 3 roky starý,moc nechytaný,ve 100% stavu.
Prodám pruty:
Dragon Pilk SE 2,5m 120-300g za 600,-Kč + poštovné, jako nový,měl jsem od počátku 2 kusy.
WFT Charisma 2,4m 50-190g za 1000,-Kč + poštovné, 3 roky starý,moc nechytaný,ve 100% stavu.
[citace]Naki napsal:
Prodám pruty:
[/citace]
Kupuješ nový ?
Odpovědět
Naki ty končíš? 8-)8-)8-)8-):-P:-P:-P:-P:-D:-D:-D:-D
Došky
Odpovědět
Neboj nekončím,jen jsem si objednal zase nový. A teď jsem zjistil,že mám těch vláčáků už 8.
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Neboj nekončím,jen jsem si objednal zase nový. A teď jsem zjistil,že mám těch vláčáků už 8. [/citace]
Co sis objednal??
Odpovědět
Šroubku,co jsem si já tak mohl objednat??? To,s čím jsem nad míru spokojený,jen ve větší gramáži,180-400g.
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Šroubku,co jsem si já tak mohl objednat??? To,s čím jsem nad míru spokojený,jen ve větší gramáži,180-400g.[/citace]
Je mi to naprosto jasné...Já měl letos pruty od Daiwa a to je ti paráda...
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal: Naki napsal:
Šroubku,co jsem si já tak mohl objednat??? To,s čím jsem nad míru spokojený,jen ve větší gramáži,180-400g.
Je mi to naprosto jasné...Já měl letos pruty od Daiwa a to je ti paráda...[/citace]
Taky jsem o něm přemýšlel,ale dělají ho jen ve 2,25m.
Já jsem chtěl zase 2,5 - 2,7m.
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Naki napsal:
Je mi to naprosto jasné...Já měl letos pruty od Daiwa a to je ti paráda...[/citace]
Mě se teda v té fialové vůbec nelíbí 8-O8-O8-O
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
sroubek282 napsal:
Naki napsal:
Mě se teda v té fialové vůbec nelíbí [/citace]
Fialový sem měl jenom jeden,ale ta žlutá Daiwa,to bylo brko...a já nehledím na barvu,ale na akci a jak se prut chová...;-)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
kikibut napsal:
sroubek282 napsal:
Naki napsal:
Jo ty žlutý jsou ok ,ale ta fialová barva je hrozná . Teď jsem si pořídil Savage Gear Salt 10-45g a vertikálně g a ještě tvrdší potom 150g.
Mě se teda v té fialové vůbec nelíbí
Fialový sem měl jenom jeden,ale ta žlutá Daiwa,to bylo brko...a já nehledím na barvu,ale na akci a jak se prut chová...[/citace]
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Neboj nekončím,jen jsem si objednal zase nový. A teď jsem zjistil,že mám těch vláčáků už 8. [/citace]
Já už jsem se lekl. 8-)8-)8-)8-)
Došky
Odpovědět
to sroubek a kikibut:
Tak vám hoši pěkně děkuji,to už tady ten můj inzerát nikdo nenajde. Nebude lepší založit nové vlákno,třeba na ty pruty???
:-D8-):-x:-E
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...