Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Prodám vláčecí pruty

Prodám pruty:

Dragon Pilk SE 2,5m 120-300g za 600,-Kč + poštovné, jako nový,měl jsem od počátku 2 kusy.

WFT Charisma 2,4m 50-190g za 1000,-Kč + poštovné, 3 roky starý,moc nechytaný,ve 100% stavu.

Odpovědět

[citace]Naki napsal:

Prodám pruty:

Dragon Pilk SE 2,5m 120-300g za 600,-Kč + poštovné, jako nový,měl jsem od počátku 2 kusy.

WFT Charisma 2,4m 50-190g za 1000,-Kč + poštovné, 3 roky starý,moc nechytaný,ve 100% stavu.

[/citace]

Kupuješ nový ?

Naki ty končíš? 8-)8-)8-)8-):-P:-P:-P:-P:-D:-D:-D:-D

Došky

Neboj nekončím,jen jsem si objednal zase nový. A teď jsem zjistil,že mám těch vláčáků už 8.

[citace]Naki napsal:

Neboj nekončím,jen jsem si objednal zase nový. A teď jsem zjistil,že mám těch vláčáků už 8. [/citace]

Co sis objednal??

Šroubku,co jsem si já tak mohl objednat??? To,s čím jsem nad míru spokojený,jen ve větší gramáži,180-400g.

[citace]Naki napsal:

Šroubku,co jsem si já tak mohl objednat??? To,s čím jsem nad míru spokojený,jen ve větší gramáži,180-400g.[/citace]

Je mi to naprosto jasné...Já měl letos pruty od Daiwa a to je ti paráda...

[citace]sroubek282 napsal: Naki napsal:

Šroubku,co jsem si já tak mohl objednat??? To,s čím jsem nad míru spokojený,jen ve větší gramáži,180-400g.

Je mi to naprosto jasné...Já měl letos pruty od Daiwa a to je ti paráda...[/citace]

Taky jsem o něm přemýšlel,ale dělají ho jen ve 2,25m.

Já jsem chtěl zase 2,5 - 2,7m.

[citace]sroubek282 napsal:

Naki napsal:

Je mi to naprosto jasné...Já měl letos pruty od Daiwa a to je ti paráda...[/citace]

Mě se teda v té fialové vůbec nelíbí 8-O8-O8-O

[citace]kikibut napsal:

sroubek282 napsal:

Naki napsal:

Mě se teda v té fialové vůbec nelíbí [/citace]

Fialový sem měl jenom jeden,ale ta žlutá Daiwa,to bylo brko...a já nehledím na barvu,ale na akci a jak se prut chová...;-)

[citace]sroubek282 napsal:

kikibut napsal:

sroubek282 napsal:

Naki napsal:

Jo ty žlutý jsou ok ,ale ta fialová barva je hrozná . Teď jsem si pořídil Savage Gear Salt 10-45g a vertikálně g a ještě tvrdší potom 150g.

Mě se teda v té fialové vůbec nelíbí

Fialový sem měl jenom jeden,ale ta žlutá Daiwa,to bylo brko...a já nehledím na barvu,ale na akci a jak se prut chová...[/citace]

a na to okuma Raw 40

[citace]Naki napsal:

Neboj nekončím,jen jsem si objednal zase nový. A teď jsem zjistil,že mám těch vláčáků už 8. [/citace]

Já už jsem se lekl. 8-)8-)8-)8-)

Došky

to sroubek a kikibut:

Tak vám hoši pěkně děkuji,to už tady ten můj inzerát nikdo nenajde. Nebude lepší založit nové vlákno,třeba na ty pruty???

:-D8-):-x:-E

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!