Sada č.7 pilkry, twistry, papriky,krabice.
Cena 300Kč +poštovné, nebo osobní odběr v Prostějově
Sada č.7 pilkry, twistry, papriky,krabice.
Cena 300Kč +poštovné, nebo osobní odběr v Prostějově
[citace]Harty napsal:
Vše za 2000kč.,poštovné platím já.[/citace]
Ty končíš? :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Harty poslal jsem Ti soukr.zpravu mám zájem o nabízene zboži.
Odpovědět
Ahoj Harty neprodávej to a dej nástrahy do tomboly na podzimní sraz PŘÁTEL MOŘSKÉHO RYBOLOVU v Plzni- Letkově.Alespoň konečně přijedeš.:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]skroban5 napsal:
Harty poslal jsem Ti soukr.zpravu mám zájem o nabízene zboži.[/citace] Zabaleno prodáno,zítra posílám.
Odpovědět
Došky zatím ne,ale už je toho moc. Syn my koupil kufr od Plana a tak to vše musím zredukovat.
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Ahoj Harty neprodávej to a dej nástrahy do tomboly na podzimní sraz PŘÁTEL MOŘSKÉHO RYBOLOVU v Plzni- Letkobě.Alespoň konečně přijedeš. [/citace] Nevyšlo to jenom o chlup,ale příště určitě přijedu.Do tomboly?A ty vše vybereš.:-P
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Došky zatím ne,ale už je toho moc. Syn my koupil kufr od Plana a tak to vše musím zredukovat.[/citace]
To je jasný, při tvý produkci by si mohl zásobovat celý náš kemp. :-P:-P
Odpovědět
Prodám Okumu XP-452L. NOVÝ!!! Za 1500kč. K tomu dárek kleště na vyndání háčku Ron Thompson v hodnotě 300kč.
Odpovědět
Harty tys to rozjel, abys měl ještě na co chytat. Mladej Ti koupil nějakej malej kufřík :-D:-D
Odpovědět
Kufřík je parádní, nacpal jsem tam věci ze dvou boxů a ještě se tam něco vejde.A že bych neměl na co chytat ,tak to se fakt nebojím.
Odpovědět