Ahoj všem, prodám tento naviják který ještě nabyl na moři. Jedná se o špičku a mohu říct, že i naviják který Vám vydrží do konce života. Dvourychlostní Penn byl postaven na velké ryby po celém světě. Cena 7000Kč
Ahoj všem, prodám tento naviják který ještě nabyl na moři. Jedná se o špičku a mohu říct, že i naviják který Vám vydrží do konce života. Dvourychlostní Penn byl postaven na velké ryby po celém světě. Cena 7000Kč
Škoda že to není 12VSX hned bych do něj šel. Tenhle je pro mě moc velký.
Odpovědět
[citace]Preparator napsal:
Ahoj všem, prodám tento naviják který ještě nabyl na moři. Jedná se o špičku a mohu říct, že i naviják který Vám vydrží do konce života. Dvourychlostní Penn byl postaven na velké ryby po celém světě. Cena 7000Kč [/citace]
To je krásná mašinka, mám 50 a 80 a zatím jsem nepotkal rybu, kterou by to neubrzdilo. 8-)
Odpovědět
Tak naviják za zamluvený, Děkuji Všem
Sim - opravdu tyhle navijáky jsou né o 1, ale o 4 třídy někde jinde:-D
Odpovědět
Ahoj všem, po prodeji PENN REELLS 16 VSX, mám na prodej to samé, ale ve 20tce! Cena také 7 000Kč.
Odpovědět
Ahoj, posílám slíbené foto, mám těd trochu bordel v SZ:-D, Ozvu se výherci :)
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
to Shimano máš také?[/citace]
Ahoj, bohužel Shimano je už prodané :-?
Odpovědět
Ahoj všem, prodám Nový naviják, který ještě nabyl na moři. Jedná se o Penn Reels 955, International Premium Baitcasting Rell. Cena 5000Kč
Odpovědět
Ahoj všem, prosím upřednostnil bych osobní předání, cena když to někomu dám do ruky je 4500Kč. Děkuji, Láďa 777 957 954
Odpovědět