Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Prodám nový plovoucí oblek FISHEAGLE

Prodám nový nepoužitý oblek (kalhoty s laclem + bunda) značky FISHEAGLE. Dovoz UK. Velikost XL. Důvod prodeje nevhodná velikost, špatný odhad velikosti kamaráda. Cena 3300,- Kč bez dopravy. Oblek splňuje podmínky normy EN 393. Dvojitý přední zip, odnímatelná kapuce, manžeta na ruce a kotníky.

Pandion

606683684

Odpovědět

K čemu jsi kupoval tak obrovský oblek :))))

Obrovský? Pro by to bylo tak akorát na pindíka..já potřebujeu XXXXL nebo raději G

Odkud jsi, možnost vyzkoušení?

Mišo ,Pandion myslel že se trochu popravi na klobaskach a kaproch z moravy,domluv to co nejdriv at dojede a neco s nim provedem.ja mu toho kaprika chytim

Zdeno to sis s těma klobáskama pěkně naběhl, ještě jich mám asi 300 kg. Mohu ti nějaké dodat. 97% masa. Ale můžou je konzumovat pouze lidi co nejsou nadržený na výrobky jednoho nejmenovaného masokombinátu. Ale kapříka můžu, jednoho už mám, ale další přiberu.

to ti ho koupil Michal v makru aby jsi celou cestu domu asi neproplakal,ale klobasečku bych si dal ,momentalne me doktoři nasadili žravou dietu,miša ví.ale ta nabidka ze si chytnes kapra plati,dojedte co nejdriv ,dokuj je pocasi .pry kdyz budes hodny tak ti michal chyti candoska,ale nesmis tu chytacku celou prospat v dodavce.cha cha

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.