Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Prodám multík WFT electra 700PR a skládací Prut Penn Traveller 2m 30lbs 200-1000gr

Prodám elektrický multiplikátor WFT electra 700PR a skládací Prut Penn Traveller 2m 30lbs 200-1000g,2 špičky, použitá 3x v norsku,vše plně funkční, kdo zná Mikulčáka tak potvrdí stav jsem jeho brácha.

k vidění v Praze.cívka plná 30ky pletenky,prut perfekní na cestování,tubus je velmi pevný.cena za vše 10000,- při rychlém jednání.

tel. mám 602151515

Odpovědět

Už jsi to prodal?

Měl jsem podobný pen,jen né rolku,ale očka.Vypadal krásně,stejný futrál,měl jen jednu chybu,vydržel pouze 4 dny lovu a šel do kytek....zlomil se v druhém dílu přesně v polovině mezi sedlem navijáku a prvním očkem.Už bych do něj nešel a to nebyl nijak extrémně zatěžován....8-O

[citace]upir napsal:

Měl jsem podobný pen,jen né rolku,ale očka.Vypadal krásně,stejný futrál,měl jen jednu chybu,vydržel pouze 4 dny lovu a šel do kytek....zlomil se v druhém dílu přesně v polovině mezi sedlem navijáku a prvním očkem.Už bych do něj nešel a to nebyl nijak extrémně zatěžován....[/citace]

Také bych nechtěl pětidílný nebo čtyřdílný prut. To už je ,,klacek,,

Nemám k nim důvěru a nelíbí se mi. Šlo mi o ,,multík,, do zásoby. Ten, ale podle recenzí není také nic moc:-(

Dobrý den,

můžete mi poslat  prosím foto multiplikátoru.Mluvili jsme spolu po telefonu.

Děkuji a jsem s  pozdravem                               Gbelec  :)

mail:zdenekgbelec@gmail.com

foto zasláno.

Jinak ten penn úplně bez problému,jsou k němu i normální špičky,měl jsem ho 2 x v norsku,pilkrování 900gr olovo a 2 okouníky naráz 60cm o nich ani nevěděl.

To zpracování na mne právě působí úplně super.

Rychlost té wft 700 při vytahování oproti Daiwě co má brácha ze stejné hloubky a st. závaží byla o pár metrů rychleji venku to WFT

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!