Prodám elektrický multiplikátor Fladen Maxximus e 2.0, 300 m šnůry 0,3, kabel, návod CZ používán 4x 10 dní v Norsku.Cena 9200,- , tel. 723723023.
Prodám elektrický multiplikátor Fladen Maxximus e 2.0, 300 m šnůry 0,3, kabel, návod CZ používán 4x 10 dní v Norsku.Cena 9200,- , tel. 723723023.
Tak pošli odkaz,kde se dá koupit nový. za tuto cenu. Těžko,co?
Odpovědět
To: ZM...loni jsem na ebay koupil novou Daiwu 750 za 468,-€...mohu ti to dolozit. Vy se v cechach vrhnete po vsem za jakoukoli cenu. Vubec nemate potuchy, ze jinde je i levneji
Odpovědět
pro Semtamtuk- dost střílíš od pasu, určitě 468 Eur není 10500Kč. Myslím si, že navrhovaná cena prodejcem je vyšší, ale přiměřená. Elektrické multiplikátory patří u nás zbytečně k drahým produktům. Při troše snahy se dá dojít i k nižší cenám, než jsou všeobecně oficiální.
Odpovědět
To: meky
Nejdriv si poradne precti, co jsem psal. A taky si znovu prohlidni fotku. 10 500 je zhruba (nemam ted chut prepocitavat kurzy ) za Fladen a za 468 € jsem koupil 750 Daiwu
Odpovědět
Baterie k tomu není, nebráním se vyjednávání, ale radši osobně, tel.723723023
Odpovědět
Moc se omlouvam a sypu si popel na hlavu. Je to fakt neco pres 11000. Necham se zapsat na kurzy pocitani
Odpovědět
Na základě zásadní informace od SEMTAMŤUKA, měním svou nabídku na 8000,-( naiják, kabel, návod CZ, 300 m šňůry 0,30) , já ten naviják nevyužiji a někdo si na něj chytí pěknou rybu. Prosím volat 723723023.
Odpovědět
Semtamtuk - na ebay navijáky kupuju už mnoho let.Elektrické navijáky několikrát a i pro své přátele.Mám momentálně Shimano i Daiwu větších velikostí ,předtím jsem měl 2x Shimana 3000.1000, byly pro mne malé,prodal jsem je.Vše přes ebay a vše od japonských prodejců.Na rybolovnorsko jsem prakticky od začátku a ceny rybářského náčiní mně nejsou neznámé. Kdyby jsi napsal,že v současné době by cena měla být nižší,protože využití navijáku bude pofiderní,souhlasil bych.Fladen 2,0 jsem nenašel,třeba je už prodán,ale ve velikosti 3,0 stojí cca 660 liber (na německém ebay odpovídající v eurech),k tomu je potřeba připočítat dopravu,která z Německa bude kolem 30eur a ani počítání podle kurzovního lístku nebude přesné,bude to víc,ať platíš kartou nebo přes paypal. K navijáku je šňůra,baterka, jde to,takže si ho kup k té Daiwě,jinak bys určitě kriticky nevystoupil,že?
Odpovědět