Prodám Elektrický multiplikátor Daiwa Tanacom Bull 750 + kabel. Namotáno je 600 m úplně nové pletenky WFT 0,32mm/51 Kg
Multík je rok starý, po každém Norsku servisován.
Cena 18 000Kč
Prodám Elektrický multiplikátor Daiwa Tanacom Bull 750 + kabel. Namotáno je 600 m úplně nové pletenky WFT 0,32mm/51 Kg
Multík je rok starý, po každém Norsku servisován.
Cena 18 000Kč
[citace]Preparator napsal:
mám elektriky 2 a ještě ke všemu jsem objevil ještě větší a silnější než tanacom bull 750, sice za úplně jiné peníze, ale musím jí mít :))[/citace]
Nechápu, proč utrácet úplně jiné peníze. Předpokládám využití v teplejší vodě než má moře v Norsku.
To nechápu platí za předpokladu že je myšleno úplně jiné - větší peníze :-D
Odpovědět
[citace]northwolf napsal:
Nechápu, proč utrácet úplně jiné peníze. Předpokládám využití v teplejší vodě než má moře v Norsku.
Co tenhle ? [/citace]
Vzhledem k tomu, že je to prodej pomocí aukce a ta končí za 9 hod předpokládám že cena půjde ještě nahoru. K tomu připočítej 42 USD dopravu, 20% DPH a clo a jsi nad 20.000 Kč ;-)
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
Vzhledem k tomu, že je to prodej pomocí aukce a ta končí za 9 hod předpokládám že cena půjde ještě nahoru. K tomu připočítej 42 USD dopravu, 20% DPH a clo a jsi nad 20.000 Kč [/citace]
To máš pravdu že se dá očekávat že cena ještě vyleze, ale zas tak dramatické by to být nemělo třeba z tohoto důvodu. Nevím kolik dělá clo do EU (ale listoval jsem v norském celním sazebníku, který pro mě osobně má trochu větší význam než EU - mnoho položek nula % spousta položek do 3%) Takže bez cla: (694 + 42) x 1,2 = 883,2 USD. 883,2 x 19,94 (aktuál ČNB střed) = 17.611,- CZK Nemyslím že se clem budeš přes 20.
Ale i kdyby ta cena přes 20 byla, asi bych tomu neříkal úplně jiné peníze neb mrkneš-li do zdejšího e-shopu zjistíš že cena 750-ky začíná číslicí 23 :-?
Odpovědět
Teď jsem se díval do Taric CZ a clo je 2,2%. Při násobení jsem špatně převedl clo na desetiny ;-)
Ale i tak jsi na 18 000 a bez záruky ;-)
Odpovědět
http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=241, tohle by se mě líbilo
Odpovědět
[citace]Preparator napsal:
http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=241, tohle by se mě líbilo[/citace]
To je stroj jak na ponorky ,ale Bull do ní daleko nemá 8-)8-)8-) pěknej reel !
Odpovědět
U mě sice vůbec není na pořadu dne, ale když bude, tak bych si ještě vynuloval položku DPH a pak už jsme někde na sympatických 15ti což se tu při solidní práci nechá vydělat od pondělka do pátku, takže tu záruku bych zřejmě risknul. Ostatně její uplatnění v EU je zasejc pro mě dost vopruz neb jsem byl v CZ letos jednou, na jaře a víc se nechystám. Poštovný přes celní čáru ranec, jezdit na/pro poštu ke švédům taky nejni zadara neb jen na hranici to mám cca 200 Km a návštěvy z CZ mi sem moc často nejezdí.
Odpovědět