Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prodám – Daiwa Tanacom Bull 750 – elektrický multiplikátor

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Autor
    Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Preparator napsal:

mám elektriky 2 a ještě ke všemu jsem objevil ještě větší a silnější než tanacom bull 750, sice za úplně jiné peníze, ale musím jí mít :))

Nechápu, proč utrácet úplně jiné peníze. Předpokládám využití v teplejší vodě než má moře v Norsku.

Co tenhle ?

To nechápu platí za předpokladu že je myšleno úplně jiné – větší peníze 😀

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

northwolf napsal:

Nechápu, proč utrácet úplně jiné peníze. Předpokládám využití v teplejší vodě než má moře v Norsku.

Co tenhle ?

Vzhledem k tomu, že je to prodej pomocí aukce a ta končí za 9 hod předpokládám že cena půjde ještě nahoru. K tomu připočítej 42 USD dopravu, 20% DPH a clo a jsi nad 20.000 Kč 😉

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

MifakM napsal:

Vzhledem k tomu, že je to prodej pomocí aukce a ta končí za 9 hod předpokládám že cena půjde ještě nahoru. K tomu připočítej 42 USD dopravu, 20% DPH a clo a jsi nad 20.000 Kč

To máš pravdu že se dá očekávat že cena ještě vyleze, ale zas tak dramatické by to být nemělo třeba z tohoto důvodu. Nevím kolik dělá clo do EU (ale listoval jsem v norském celním sazebníku, který pro mě osobně má trochu větší význam než EU – mnoho položek nula % spousta položek do 3%) Takže bez cla: (694 + 42) x 1,2 = 883,2 USD. 883,2 x 19,94 (aktuál ČNB střed) = 17.611,- CZK Nemyslím že se clem budeš přes 20.

Ale i kdyby ta cena přes 20 byla, asi bych tomu neříkal úplně jiné peníze neb mrkneš-li do zdejšího e-shopu zjistíš že cena 750-ky začíná číslicí 23 😕

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Teď jsem se díval do Taric CZ a clo je 2,2%. Při násobení jsem špatně převedl clo na desetiny 😉

Ale i tak jsi na 18 000 a bez záruky 😉

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Preparator napsal:

http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=241, tohle by se mě líbilo

To je stroj jak na ponorky ,ale Bull do ní daleko nemá 8-)8-)8-) pěknej reel !

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

U mě sice vůbec není na pořadu dne, ale když bude, tak bych si ještě vynuloval položku DPH a pak už jsme někde na sympatických 15ti což se tu při solidní práci nechá vydělat od pondělka do pátku, takže tu záruku bych zřejmě risknul. Ostatně její uplatnění v EU je zasejc pro mě dost vopruz neb jsem byl v CZ letos jednou, na jaře a víc se nechystám. Poštovný přes celní čáru ranec, jezdit na/pro poštu ke švédům taky nejni zadara neb jen na hranici to mám cca 200 Km a návštěvy z CZ mi sem moc často nejezdí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prodám – Daiwa Tanacom Bull 750 – elektrický multiplikátor

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...