Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

PRODÁM

Ahoj všem,

prodám několik kvalitních prutů.

- Pilkrovací prut Daiwa SEALINE Xtreme Interline 30L - 4000Kč

- Pilkrovací prut Daiwa SEALINE Xtreme Interline 50L - 4000Kč

- Pilkrovací prut WFT Rainer Korn Deep Sea 50L - 2500Kč

- Pilkrovací prut Penn Prion -30L - 2500Kč

Odpovědět

Tak kdo potřebuje kvalitní proutek :), šup , šup:-D

Některé pruty ještě volné, na poslední kusy sleva.

Jelikož jsem nenašel vhodné vlákno a nové zbytečně nebudu zakládat, použiji toto. V nadpise je ,,PRODÁM ,, Tak to sem dám.

Prodám 9 ks hlav á 400 g ( hlavy jsou Nikovány, takže oxidaci ve slané vodě lze vyloučit )+ 10 x gum 20 cm dlouhých. Tak, jak je na fotce.Komplet balík je 4,9 kg, což bych mohl poslat přes zásilkovnu zdarma při platbě předem na účet. Jinak dobírkou za 150,-.

Kdyby někdo chtěl více foto, tak mi napište. 007.

Cena kompletu 900,-

Škoda,dva pruty se mě zamlouvaj ale když si vzpomenu jak jsi mě minule dva měsíce stoprocentně posílal prut--mám ho zabalenej v autě,akorát jdu na poštu atd--tak mám po chuti.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]Ottta napsal:

Škoda,dva pruty se mě zamlouvaj ale když si vzpomenu jak jsi mě minule dva měsíce stoprocentně posílal prut--mám ho zabalenej v autě,akorát jdu na poštu atd--tak mám po chuti.[/citace]

Zkontroluj si letopočet :-D

[citace]Ottta napsal:

Škoda,dva pruty se mě zamlouvaj ale když si vzpomenu jak jsi mě minule dva měsíce stoprocentně posílal prut--mám ho zabalenej v autě,akorát jdu na poštu atd--tak mám po chuti.[/citace]

Až taková rychlost?:-S Přemýšlel jsem o Prionu pro kolegu....:-(

[citace]007krivanek napsal:

Jelikož jsem nenašel vhodné vlákno a nové zbytečně nebudu zakládat, použiji toto. V nadpise je ,,PRODÁM ,, Tak to sem dám.

Prodám 9 ks hlav á 400 g ( hlavy jsou Nikovány, takže oxidaci ve slané vodě lze vyloučit )+ 10 x gum 20 cm dlouhých. Tak, jak je na fotce.Komplet balík je 4,9 kg, což bych mohl poslat přes zásilkovnu zdarma při platbě předem na účet. Jinak dobírkou za 150,-.

Kdyby někdo chtěl více foto, tak mi napište. 007.

.

Cena kompletu 900,-

.

.

Mám zájem

.

[/citace]

Voza. Ok, blokuji ti to do pondělí, jak se vrátíš domů.

Prodám plovoucí oblek Imax velikost L - 80-95kg. V Norsku čtyřikrát, vždy dán do čistírny, tam i impregnován. Některé skvrny nejdou odstranit, ale jinak je jak nový.

Cena 1000,- plus poštovné

Prodám plovoucí oblek Imax velikost L – 80-95kg. V Norsku čtyřikrát, vždy dán do čistírny, tam i impregnován. Některé skvrny nejdou odstranit, ale jinak je jak nový. Cena 1000,- plus poštovné

beru. posli prosim foto

Pokud je volny,,beru.724200463

Gumové nástrahy .. směs  včetně nějakách hlaviček.... cena celkem 500,- .... k dispozici v Praze případně po dohodě.

holzby@seznam.cz

Jenom ještě foto...

A stále je k mání, pro Sla byl bohužel velký.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!