Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Přívlačák

Zdravím,poslední dobou jsem si také začal zahrávat s myšlenkou přívlače v norských vodách(nechávám se tu od vás navnadit). Chtěl bych se proto zeptat vás zkušenějších jakej prut na přívlač. Hlavně mi jde o gramáž. Pokud chci jen jeden prut, tak jestli zvolit rozsah cca.50-180/190g a nebo spíše cca. 100-420g. V první kategorii se líbí WFT Light Speed Pilk 2.6m 50-200g LTC, a v druhé WFT Soroya Special 2.6m 100-300g LTC. Spíš mě to táhne k té 100-300g.Má někdo zkušenost s těmito pruty? Nebo jaký doporučíte?

Dík všem, za radu.

Odpovědět

Ahoj, uvažuju o koupi nového přívlačáku a stále váhám. Potřeboval bych něco na pilkříky o váze 50-90g.

Zatím se rozhoduji mezi:

http://www.topfishing.eu/prut-charon-2-4m-30-120g.html

SPRO Ridge Spin 2,4m 35-80g

Daiwa Sweepfire 2,4m  40-100g

Jsou to pruty do 2000kč, protože do Norska nejezdím každý rok, a přijde mi zbytečné za něj dávat 4000kč, když by potom ležel ve skříni.

Co myslíte? :)

Na zátěž 50-90g si vem Chárona 50-190g.

30-120g by to těžko zvládal a byl by pořád ohnutý, hůře bys prosekával ryby.

Charon je defakto WFT Charisma, dělá se ve stejné čínské fabrice, jen na to číňan nalepí jiný popisky. A ze zkušenosti v eshopu můžu říct, že když už se něco stane, tak dovozce Charona mnohem líp řeší reklamace ke spokojenosti zákníka, než dovozce WFT.

Na zátěž 50-90g si vem Chárona 50-190g. 30-120g by to těžko zvládal a byl by pořád ohnutý, hůře bys prosekával ryby.

Pokud je to tak jak píšeš, tak není moc co řešit...

Charon je defakto WFT Charisma, dělá se ve stejné čínské fabrice, jen na to číňan nalepí jiný popisky. A ze zkušenosti v eshopu můžu říct, že když už se něco stane, tak dovozce Charona mnohem líp řeší reklamace ke spokojenosti zákníka, než dovozce WFT.

Děkuji za užitečnou radu :) Dám na tebe.

Teď jsem ještě narazil na Prut WFT Charisma Senso Pilk New Concept 2,40m, 50-190g za 2399kč.

Za tu cenu bych asi vzal toto. Nebo mi Charon udělá stejnou službu?

Mám Charona i Charismu 2,40m  50-190g a jak píše Duke je to naprosto stejný,akorát cena je jiná. Jinak super proutek....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.