Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
mlha
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Přívlač a baitrunner

Má zkušenosti někdo s touhle kombinací?

Odpovědět

jakej duvod mas pouzit baitrunner na privlac?Co tim chces ziskat?V podstate nevidim duvod proc ne...ale taky duvod proc jo...

V prvom rade si zisti či je stavaný na slanú vodu , potom platí to čo píše shark .

Přidávám se k ostatním. Podle mě je to nesmyslná kombinace. Neumím si představit k čemu by byl baitrunner v tomto případě dobrý.

Došky;-);-)

Samozřejmě naviják s baitem na přívlač použít lze, ale v tu chvíli se funkce baitrunner stává zbytečnou a nevyužitou.Pokud jde o to,nekupovat naviják na vláčku na moře a použít místo toho větší bait,je dobré, aby byl opravdu vhodný a odolný slané vodě,jinak životnost navijáku nebude vůbec dlouhá;-)

Ahoj nějak nevím proč baitrunner na vláčku vůbec používat,když je na trhu spousta navijáků přímo k vláčení určených.I když je pravda že vláčet na moři se dá s ledčíms.Taky ty navijáky podle toho dopadnou.

Taky si myslím, že Nezby asi uvažuje o tom, že by si vzal do Norska svoje kaprařské navijáky. Asi jede poprvé a nechce třeba zbytečně investovat. Potom ten dotaz chápu. Jinak baitrunner a vláčka dohromady samozřejmě nejdou. Pokud třeba nechce seknout nějakého kelera a pak to přepnout na baitrunner a sledovat, jak mu s tím keler upaluje:-D.

Já jsem si letos vzal do Norska jeden naviják s baitrunnerem a dokonce jsme ho použil, když jsem filetovali na molu ryby. Mezitím co jsme filetovali, tak jsem nahodil na platýze u mola, našponoval, přepl na baitrunner a za chvilku tam platýz oběšený byl. Čili klasika "na položenou".

No tak vidíš:-)i s baitrunnerem se dá chytat na moři,když máš čas,v přístavu(fouká silný vítr)nebo déle filetuješ8-)!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!