Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochor52 a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Autor
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Cez Google vyhľadávač si zadaj – tidevann dintur, a hneď prvý odkaz sa ti otvorí tabuľka.Na ľavo zadaj Stavanger a máš aktuálnu tabuľku.

Toto isto zvládne každý.

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Tohle jsem zvládl už v poledne, ale Stavanger já nepotřebuji. A ty tabulky, co tam jsou, to je pouze slabý odvar co dříve bylo a mě zajímá určitý termín a nejen květen.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

plukas napsal:

Tohle jsem zvládl už v poledne, ale Stavanger já nepotřebuji. A ty tabulky, co tam jsou, to je pouze slabý odvar co dříve bylo a mě zajímá určitý termín a nejen květen.

Tak zkus tohle:

http://kartverket.no/en/sehavniva/Lokasjonsside/?cityid=209249&city=J%C3%B8st%C3%B8len

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

zdeneko: omlouvám se mněl jsi pravdu jde to už jsem plukasovi poslal co potřeboval

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

skroban5 napsal:

zdeneko: omlouvám se mněl jsi pravdu jde to už jsem plukasovi poslal co potřeboval

V pohodě. Hlavně, že to funguje.

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

DOSKY napsal:

Tak zkus tohle:

http://kartverket.no/en/sehavniva/Lokasjonsside/?cityid=209249&city=J%C3%B8st%C3%B8len

Díky, tohle se mi podařilo “zkrotit”. A díky všem ostatním za rady a snahu pomoci.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Tak to jsem rád, že jsem mohl pomoci. :-P:-P

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Prosím Vás, chcem sa spýtať, do akej miery sa riadite pri love prílivom a odlivom. Stalo sa nám naposledy, že najviac pekných rýb sme nachytali pri odlive resp. na začiatku prílivu a 3 hodiny pred vrcholom prílivu skoro nič. Vždy som sa držal toho, že som chodil na ryby s prílivom. Posledná rybačka ma trochu zneistila v dodržiavaní tohto pravidla.

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Ahoj Vlado. Problém přílivu a odlivu jsem do letošního rybolovu asi chápal podobně jako ty. Důležitý a směrodatný byl vždy pro nás vrchol přílivu. Teď jsem ale pochopil, že to je orientační čas, kdy ryby nejméně berou-žádný drift,tišina, způsobena tím, že se vyrovnávají síly přílivu a odlivu. Loď “neprochytává”, ale stojí na místě. Největší síla přílivu a odlivu by podle znalců měla být asi 3 hod. před a 2 hod. po přílivu, kdy by teoreticky ryby měli brát nejvíc. Asi záleží na více okolnostech, abychom se na daném místě  jen na toto mohli 100% spolehnout.Rozhodující je asi také, kde je loviště umístěno v momentálním proudění.

prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

Samozřejmě v tom hraje rolí víc věcí, ale moje zkušenost je asi taková – hlavně že se vod hýbe, jedno jestli s přílivem či odlivem. Když je bazén plný, nebo naopak úplně prázdný, voda se zastaví a aktivita ryb taky. Říkáme tomu hodina mrtvého psa, chytit se něco občas dá, ale bývá to slabota.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...