[citace]jak napsal:
Zdravím všechny přítomné. Můžete mi prosím někdo sdělit Vaše zkušenosti s přepravou úlovku v polystyrenových bednách letadlem? Počítám s tím, že bedny zabalíme do folie a označíme adresou - je třeba je ještě nějak označovat? Je třeba je ještě převazovat špagátem? Mám obavu, že když to převážu tak aby to nepřořízlo polystyren kdyby za to někdo vzal. Nedělám si iluze o zacházení se zavazadly na letištích - v jakém stavu Vám to došlo? Zatím jsem to nidky nemusel řešit, vždy jsme jeli autem, letos poprvé jedeme až na Sandland a přepravujeme se letecky. Díky za Vaše postřehy. Honza[/citace]
Kluci, co litaji za mnou, to delaji jednoduseji. Kazdy si koupi velky kufr (ma 32 kg limit - litaji s Wizzair) a cestou zpet tam tech 15 kg kazdy pribali (kufr uz je o nejakou lahvinku nebo rizek z cesty tam odlehceny). 15 kg zmrzlych ryb nezabira moc mista a staci to hodit do takovych tech chladicich tasek a zabalit jeste do nejakych veci a v pohode to tech par hodin letu prezije...
Kdybych to chtel prepravovat separatne, tak koupim jeden velky kufr navic, vystelu ho nejakou izolaci (folie, bublinky, chladici tasky) a hodim do nej limit pro 2 osoby. Moc bych neveril, ze polystyrenova bedna prezije - i celoplastove nebo jinak zpevnene kufry prijedou kazdou chvili zdemolovane (ja na cestu letadlem uz kupuju zasadne nejlevnejsi kufry, ktere casem po zniceni vyhodim - jednu dobu jsem lital skoro kazdy tyden a vim, jak kufr vypada po par cestach - bohuzel nezavisle na materialu) ...