padol nam prenajom mikrobusu. viete poradit nejaky osvedceny prenajom mikrobusu do norska z vychodneho slovenska v termine 14.-28. 9. 2018?
dakujem.
padol nam prenajom mikrobusu. viete poradit nejaky osvedceny prenajom mikrobusu do norska z vychodneho slovenska v termine 14.-28. 9. 2018?
dakujem.
DKAUTO bolo super... brali sme od nich mikrobusy asi 6krat... no naposledy pred dvomi rokmi... odvtedy ich mikrobusom skoncila zaruka a nevedia poskytnut asistencne sluzby v pripade poruchy... ziadne nove mikrobusy v zaruke nemaju... vedia ti pozicat stare ale bez na vlastnu zodpovednost co je pri ceste do finnmarku blbost
Odpovědět
DKAUTO je super, ale len dovtedy, pokiaľ nie je problém. Požičiavali sme si od nich 4 roky a v pohode. Tento rok pri nakladaní auta večer sa zasekli bočné dvere a pritom sa vysypalo bočné okno. Bez okna sa ísť nedalo a neboli schopný nám dať náhradné auto. My sme si cez noc zohnali inú dodávku a ráno sme vyrazili. DK si potom dodávku vyzdvihli u mňa doma. Do dnešného dňa to nie je uzatvorené - od mája. Nie sú ochotný vrátiť zaplatené požičovné ktoré som uhradil vopred. Takže keď je všetko v poriadku tak OK ale keď je problém tak máte problém vy. To je moja tohtoročná skúsenosť.
Odpovědět