Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Přednáška – Lov velkých kelerů přívlačí

Pozor změna - Rybaření Norsko-Lov velkých kelerů přívlačí.

Honza Dufek opět v kolínské knihovně.

V úterý 19.3. od 17 hodin ve výstavním sále knihovny proběhne přednáška nejen o lovu tresky tmavé. Dozvíte se mnoho nového o Norsku, o nových rybářských technikách, Honza Dufek představí i zaručené nástrahy na ty největší mořské ryby.

Krátký film i krásné fotografie!

Odpovědět

zerp - Mohu potvrdit!!!!

:-D

Ta je pravá..... od Podkovy......:-D

Ta moje takýýýýý:-D

[citace]Preparator napsal:

Ta moje takýýýýý[/citace]

To máš kliku, že jsi se stačil vyfotit. My jsme jí se Zerpem Kubovi schovali. Bylo nám ho líto, jak se musel pořád s někým fotit. 8-)8-)

No vidíš a já se chtěl vyfotit bez něho :)

:-D:-D:-D:-D Se to od těch big kelerů nasměrovolo do teplých krajů. To Sim nás bude doufám informovat za pár hodin o Maledivách . To se bude hodit v těch závějích..... Co Šroubes ten odhazuje :-D:-D:-D

S infem to bude složitý asi nebude připojení. Asi pošlu šroubkovi SMS, aby to sem pácnul, pokud bude signal.

SIM je schopný vytáhnout kellera i na Maledivách...:)

Všude to dnes píší, tak to bude pravda. Honzo vše nej k narozeninám! Snad tě zase letos nevyhodíme z vítězných stupňů v rekordech jako loni...:-D

To Honza Dufek: Nazdar Honzo, tak pokud máš dnes narozeniny tak jseš na tom jako já a přeji Ti hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a rybářských a podnikatelských úspěchů. Na přednášku přijedu s kamarádem a zastavíme se před ní u Tebe na krámě, abychom si něco dokoupili.

Vše nejlepší k narozkám

..děkuji všem...ale poslední dobou už přestává být co slavit...přesto díky, kamarádi...:-):-):-)

Všechno nej a Petruv zdar přeje Petr

Hodne zdaru obom oslávencom .

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.