Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Přednáška – Lov velkých kelerů přívlačí

Pozor změna - Rybaření Norsko-Lov velkých kelerů přívlačí.

Honza Dufek opět v kolínské knihovně.

V úterý 19.3. od 17 hodin ve výstavním sále knihovny proběhne přednáška nejen o lovu tresky tmavé. Dozvíte se mnoho nového o Norsku, o nových rybářských technikách, Honza Dufek představí i zaručené nástrahy na ty největší mořské ryby.

Krátký film i krásné fotografie!

Odpovědět

Škoda, že to mám daleko. :-( Tento chlapák má čo k veci povedať. Želám

príjemný priebeh a dobre "naštelované" uši.

Byl jsem na této přednášce teď v Praze na výstavě a doporučuji. Jenom by to mohlo být i malinko delší

Jelikož Honza Dufek odjíždí kolem 23.3. do Norska, uskuteční se přednáška v úterý 19.3. od 17 hodin. Těšíme se na vás v Kolíně!:-)

Bude se moc Honzo před přednáškou něco od Tebe koupit? Zdeněk

A koukám, že Honza má již svého managera.

[citace]jeliman napsal: A koukám, že Honza má již svého managera. [/citace]

Kork je ředitel kolínské knihovny, můj kamarád a sranda bezva chlap a vážený každoroční host na Dolmoy...

To Honza Dufek: Budu se snažit přijet na přednášku. A hlavně se těším na Tvé informace z Dlmoy a okolí od cca 25.3.2013, neboť jedu na Hitru již za 89 dní a to na 21 dní.

Zdravim,

taky se v Kolíně chystám ukázat a nasbírat nějaké perličky. Mám to za šílenejch 108 na LAUKOYA a už tím zase žiju :-)

Nazdar "Pražmene".

Překvapilo mě,že na pozvánce je fotografie s naším kellerem

s Orneklakenu a ne s Tvým z podkovy.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hihihihi...s cizí rybou bych se v životě nefotil,na to jsou tu jiní..Tak klídek, pražáčku.. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Honzo z příspěvku MLHY jsem pochopil, že chytáváš a jseš proslavanej na podkově.

Myslel to jako lokalitu, ne jako že by jsi se fotil s cizí rybou.

To jeliman, to není myšleno lokalitou, to je myšleno tak, jak je to napsáno. Mě udivuje, jak si tu je někdo jistý právě tou svou rybou. Počítám, že uvedený keler má nejspíš pihu krásy nebo mateřské znaméhko u pupíku, když si je mlha tak jistý a napíše sem, že Honza se fotí s rybou, kterou nechytil.

Honzo, Honzo. Ty jeden :-D

Počítám, že se příště na plakát budeš muset fotit se svý psem a u branky svýho domu, aby někdo nezpochybňoval, že není Tvůj.

Jak tam ale ztvárníš, že nejde o besedu o psech, ale o norském rybolovu, to nevím.:-D:-D:-D

A co arapaima giga u podkovy ....:-D Dohady už zase začínají.... Honzo nedej se :-E:-E

tak jestli se Honza vyfotil s cizí rybou, podávám přihlášku do KSČM

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.