Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prášková barva-komaxit

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Autor
    mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Zdravím,sháním práškovou barvu ale nějak se mi nedaří,u nás v Hodoníně ji nemají a hledí na mě jak trubky,na netu ve zboží rovněž není,našel jsem nějakou firmu v Brně ale ti po mně chtějí výpis z rejstříku a o ten si žádat nebudu kvůli kilu barvy….Poradí mi někdo internetový obchod kde si ji normálně koupím?předem díky…

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Ahoj mikulcak,

mohu Ti jen doporučit práškové barvy z Německa od http://www.bleigussformen.de

Mají tam barvy hodně levné, takže se vyplatí dát cca. 10 Euro za dopravu pokud objednáš aspoň něco za 30 Euro dohromady.

Pozdrav, Kormoran:-P

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)
    honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

beru barvy také z Německa, oproti obchodům v Čechách jsou o hodně levnější, a když si vezmeš několik barev tak se poštovné ztratí…za kilovku dáš asi 12eur (250.-kč) a vystačí ti určitě několik let. Tady chtějí za kilovku skoro šest stovek. bleigussformen.de, za pár dní to máš doma,žádný problém….:-)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

>>> ahoj,Kormoran má pravdu,Bleigussformen.de, jsou O.K. beru od nich materil,jsou levnější,,,,

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

tak vše vyřešeno,díky všem,objednal jsem nakonec u formybrno protože toho potřebuju opravdu málo,jen chci zkusit jak to funguje a zkrátit si nekonečné čekání na další výpravu 2011…

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Prášková barva není problém sehnat. OK Color apod.. Jenže spíš vidím problém jakým způsobem barvu nanést na pilkr v “domácím” prostředí. Práškovou barvu můžeme sehnat (máme doma 1kg RAL 9010), ale doposud z důvodu neznalosti používáme syntetiku. Jak na to? Pokud chceš práškovou barvu různých barev, napiš na SZ.

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

Pánové o této problematice se psalo ve staré diskuzi před 646 dny.

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

zdar,tak barvu již mám i první výsledky,osvědčilo se mi hlavičku nahřát horkovzdušnou pájkou,pak ji strčit do barvy a následně znovu prohřát,po zaschnutí super… co se týká pilkrů tak ty jsem ještě nezkoušel ale předpokládám že to bude podobné jen s tím rozdílem že se pilkr v místech kde budem aplikovat barvu potře nějakým roztokem který na sebe naváže barvu,ale nikde jsem nezjistil co to je za roztok ,můžete mi tedy s tím někdo poradit?předem díky…

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Ahoj mikulcak,

také pracuji s práškovou barvu, ale nějaký roztok jsem k tomu ještě nepotřeboval (jen horkovzdušnou troubu od paní domácí)!

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Instruktážní videa na odlévání a barvení,

Video

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

asi jste mě kluci nepochopily….barvení hlaviček a celých pilkrů je mi jasné,mě zajímá jak na pilkeru uděláte např.barevný pruhy…

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Ahoj mikulcak,

dělat pruhy je opravdu těžké, ale funguje to, pokud si děláš šablony.

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

ve stare diskuzi ( 647) se psalo právě o nějakém roztoku kterým se to potře a barva se přichytí,psal o tom FURO,toto jsem měl na mysli.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Na olovo nemusíš vůbec používat žádné roztoky. Pouze prášková barva . Pilkry dělám v troubě. 30-40 naráz.

Mohl by ti napsat LUBSA, který to dělá ve velkým a umí hezký. A umí i jiné věci na Aukru než jen prodávat. Že jo LUBSO.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Prášková barva-komaxit

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...