Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

PŘÁNÍ K VÁNOCŮM A NOVÉMU ROKU

Odpovědět

Šťastné a veselé vánoce přeje Pavel Brázda

I já se připojuji k přání a přeji hlavně HODNĚ ZDRAVÍ !!!!! Ostatní nějak dopadne, nebo si člověk zařídí. Petrs

Prani spokojenych vanoc a v novem roce hodne nejen rybarskych a cestovatelskych uspechu, ale hlavne hodne zdravi!

Krasné vánoční svátky a do nového roku 2012 hodně zdraví pro

užasný rybolov nejen v Norsku. přeje dalibor a věra

:-D:-P

Hezké Vánoce a krásné úlovky všem přátelům Norska.

Bohužel mi z fotky zmizelo PF 2012 Standa Havelka- Jonas.Omluvte neznalce.

Taky se připojuji k přání do nového roku , hodně rybářských úspěchů a hlavně každému hodně zdravíčka a štěstíčka .

Přeje žirafa8-)

:-D:-D:-D

Veselé prežitie Vianočných sviatkov,všetko dobré v Novom roku 2012 a veľa halibutov pri Nórskom rybolove praje všetkým JAKABO a spol.

I já se připojuji a přeji všem milovníkům Norska, norské přírody a norského rybolovu šťastné a veselé a do nového roku hlavně zdraví!!!!!

mthead a spol.

Taky přeji nám všem příjemné prožití Vánočních svátků a do nového roku 2012 hlavně zdraví a pěkné počasí aspoň na ten zlomek roku co prožijeme v Norsku.

Všem přeje Radek

Vánoce jsou svátky klidu,pohody a dobrého pití...Tuto slečnu sem dostal a je třeba se sní seznámit,zatím zlobí,tak sem ju dal na studnu do sklepa ať trochu vychladne...:-D:-D

Mějte se krásně všichni... :-):-)

Taktiež, prajem všetkým krásne Vianoce, šťasný Nový Rok a treskám mraky sleďov a málo sietí :-D

Přišlo mi ještě jedno krásné přání,tak ho sem musím dát

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.