I já se připojuji k přání a přeji hlavně HODNĚ ZDRAVÍ !!!!! Ostatní nějak dopadne, nebo si člověk zařídí. Petrs
Odpovědět
Prani spokojenych vanoc a v novem roce hodne nejen rybarskych a cestovatelskych uspechu, ale hlavne hodne zdravi!
Odpovědět
Krasné vánoční svátky a do nového roku 2012 hodně zdraví pro
užasný rybolov nejen v Norsku. přeje dalibor a věra
:-D:-P
Odpovědět
Hezké Vánoce a krásné úlovky všem přátelům Norska.
Odpovědět
Bohužel mi z fotky zmizelo PF 2012 Standa Havelka- Jonas.Omluvte neznalce.
Odpovědět
Taky se připojuji k přání do nového roku , hodně rybářských úspěchů a hlavně každému hodně zdravíčka a štěstíčka .
Přeje žirafa8-)
Odpovědět
Veselé prežitie Vianočných sviatkov,všetko dobré v Novom roku 2012 a veľa halibutov pri Nórskom rybolove praje všetkým JAKABO a spol.
Odpovědět
I já se připojuji a přeji všem milovníkům Norska, norské přírody a norského rybolovu šťastné a veselé a do nového roku hlavně zdraví!!!!!
mthead a spol.
Odpovědět
Taky přeji nám všem příjemné prožití Vánočních svátků a do nového roku 2012 hlavně zdraví a pěkné počasí aspoň na ten zlomek roku co prožijeme v Norsku.
Všem přeje Radek
Odpovědět
Vánoce jsou svátky klidu,pohody a dobrého pití...Tuto slečnu sem dostal a je třeba se sní seznámit,zatím zlobí,tak sem ju dal na studnu do sklepa ať trochu vychladne...:-D:-D
Mějte se krásně všichni... :-):-)
Odpovědět
Taktiež, prajem všetkým krásne Vianoce, šťasný Nový Rok a treskám mraky sleďov a málo sietí :-D
Odpovědět