Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet
- Toto téma obsahuje celkem 74 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Strecha a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#99910 5.11.2014 v 15:05
to meck: tak největší zkušenosti s ním máš asi Ty, ne? Ty jsi nevěděl, že podvádí lidi když jsi pro něj pracoval? Nemyslím to zle.
#99918 5.11.2014 v 17:31Ahoj Vydro zdravím tě a beru to,že to nemyslíž zle v pohodě. Hele jezdíl jsem snima asi 5let,ale od letoška si lidi začali stěžovat když jsem pro ně přijel na letiště. Moje práce byla ta starat se o lidi tam,vařit jim a věnovat se jim a to jsem myslím plnil to musí posoudit ostatní kteří tam semnou byli. Organizační věci jako platby a kdy mají klienti letět to je starost p.kovaříka. Od letoška to bylo jedno velké dohadování a klienti místo toho aby si to přijeli užit tak byli naštvaní už jak přistáli,tak jsem se dovídal věci které se mi nelíbí.Vevídali jsme se s kovaříkem a v žádném případě to není muj kamarád a nikdy nebyl. Jak říkám moje práce byla starat se o lidi. pepíno.
#99920 5.11.2014 v 18:59to meck: To je blbý dělat pro takovýho vychcanýho hajzlíka a nechat si nadávat od lidí když za to nemůžeš.
#99923 5.11.2014 v 20:38to meck: není v tom trochu něco jiného? Máš soukromou zprávu.
#99937 6.11.2014 v 9:25pro meck: I delegát pofiderní firmy by měl mít písemný projev na určité úrovni. I to o mnohém napovídá….
#99978 7.11.2014 v 13:36Meky nevím co tím myslíš mužeš být konkrétnější? uj písemnej projev je takovej jakej je tak tě nikdo nenutí na něj reagovat pokud nechceš býk konkrétnější k danému tématu. hm přeju pěknej den Pepíno. Tvuj písemný projev taky moc nechápu….
#99986 8.11.2014 v 11:56Co v tom je? Sám jsi mně řekl ,že si pronajmeš vedlejší chatu a budeš vlastně konkurovat, nevím ,zda je toto jednání férové. Oni Ti umožnili se tam dostat navázat kontakty a tak nevím, zda to není podpásovka. Já jsem byl s partou od nás a to v době když jsi tam byl i Ty a nebyl žádný problém. Nikdo si nestěžoval a naopak všichni co tam byli, tak si zaplatili na další rok. Já jezdím už dost dlouho do Norska, byl jsem již víc než třicetkrát začínal jsem s Michalem na Bakkanu a jezdil autem. Letos jsem u nich byl čtyřikrát a žádný problém. Letecky to nemá chybu. Piši to proto, že nemám s touto cestovkou nic společného, jenom že jsem byl u nich spokojen, ale někoho pošpinit je hrozně jednoduché.Láďa
#99998 8.11.2014 v 21:02No něco tu nehraje,
kdyby takto dlouho podváděli, už by je dávno někdo zažaloval, nebo by šli ..ke dnu,, jako cestovka.:-S
#100038 10.11.2014 v 8:05Ahoj Lado tak to jsme si trošku nerozuměli. Rozhodně chci jezdit na Einviku,ale už ne s touto pofiderní cestovkou. Moje parta snima už taky nepojede,po těch problémech co snima zažili,nocování na letišti v Oslu. Začalo to když nás rozdělili jedna parta letěla na Amsterdam a druhá i já snima na Oslo. Na přestup jsme měli pul hodiny a když letadlo přistávalo měli jsme se už bukovat a jít do letadla na další let.Podotýkám letenky jsme platili už v listopadu a tak myslím,že bylo dost času koupit letenky všem do jednoho letadla.Nikomu konkurovat nebudu a ani nechci a už v žádném případě nemám v umyslu přetahovat lidi,Pojedu s jinejma kteří tam ještě nebyli a vůbec se nejedná o lidi od kluku.Však vyjde najevo co jsou zač.Rád toto proberu stebou bud po tel a nebo osobně. Co jsem tam byl tak hromadu lidí mělo jet jinam a na poslední chvilku jim to změnili to jako dva dny dopředu.no uvidíme co tu napíší lidi jak to snima bylo.hm. Pošpinit někoho oprávněně je jednoduché to jo a možná mě trošku znáš,že jen tak pronic bych toto neřešil.To,že mi umožnili jet několikrát za rok do Nor to je pěkný,ale byl jsem tam pracovně a měl trošku zodpovědnost za ty lidi. Nic se tam nestalo a tak si myslím,že jsem lidem vycházel vstříct aby byli spokojeni,ale hromadu jich bylo naštvanech už při přistání když jsem je čekal na letišti.
#100039 10.11.2014 v 8:21už si to řeště někde jinde8-)
#101800 13.1.2015 v 11:57Zdravím, sice pozdě, ale toto mi nedá, abych nereagoval.
Jedu s touto cestovkou už asi po deváté nebo po desáté – to si fakt nepamatuju. Za tuto dobu nebyl jediný problém kromě loňska – řekli mi že mají problém s ubytováním a nabídli mi jiný termín nebo vrácení peněz. Toto byl jediný problém za cca 10 let co s nimi jezdím. Jaké máte zkušenosti s Romanem, to nevím, toho moc neznám, potkávám ho jen na letišti při odletu a příletu. Ale Jardu znám dobře a nemám s ním špatnou zkušenost.
Krátký popis dovolené:
jídlo v pohodě, sáhněte si do svědomí jak jíte “normálně” Kaviár asi nejíte nikdo
ubytování když srovnám s nabídkou jiných CK tak je to v podstatě stejné, prachové peřiny nemají nikde
cena – zdá se mi na poměr cena/výkon v pořádku
že je to letecky tak to je super, byl jsem párkrát autem a dokonce autobusem a o tom se fakt bavit nebudu.
Jestli měli minulý rok nějaký problém – to se stává i jinde a jiných firmách.
Já jsem s nimi spokojený a velmi se těším na letošní dovolenou.
A jenom pro bezmozky – fotky na webu jsou pravda Vím to sám, jsem na nich.
#101814 13.1.2015 v 21:35Jestli někoho vědomě uvedu v omyl ze zištných důvodů.. To je právní kvalifikace trestné činu Podvo… Zkráceně. Porušila firma o které píšete nějaké ujednání, které jste smluvně podepsali? Pokud ne, tak bych byl velmi to velmi opatrný v užívání slov o Podvodném jednání.
#101815 13.1.2015 v 22:26Nevím proč je zde název podvodné jednání, co já vím tak se to netýká CK PLUS, ale soukromé vyřizování účtů s panem Kovaříkem, tak nevím proč poškozujete jméno cestovní kanceláře s kterou mám i já dobré zkušenosti, jako dalších mnoho rybářů které znám a se mnou jezdí, a kteří se mnou využívají již dost dlouhou dobu jejich doposud bezproblémových služeb. V případě dotazu jsem ochoten podat informace o bezproblémové letecké dopravě a servisu,který tato cestovka poskytuje. Vloni jsem byl s touto cestovkou čtyřikrát a letos jedem zase. Jenom jeden problém je,že mají vždy už ke konci roku skoro všechny termíny na další rok obsazené. Láďa
#102277 24.1.2015 v 12:18Starší zážitek s CK A plus. listoped 2012zaplaceno 51000 za 2 lidi. Odjezd měl být v červenci 2013. Týden před odjezdem tam / na Senje / se ůdajně rozbila kanalizace,Náhradní termín srpen. Den před odjezdrm jsem se podíval na email. Pro málo lidí se zájezd ruší. Jeli jsme do pr…. .Vše zbalené zaplacené pojištění a td. Peníze nám vraceli po 2 až 4 tis. půl roku. Už nikdy z CK Aplus. Po této zkušenosti už bohužel napojedu s žádnou CK, Soukromě jsem byl v Norsku celkem 8x a vždy OK.
#102281 24.1.2015 v 13:53Pane rybář, co porušili? Podepsal jste Podmínky? Zkuste si nalistovat smlouvy nejlepších současných rybářských CK a všechny tam mají klausule, které kritizujete.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet