Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Poznávací cesta do stř. Norska

Ahoj, nemáte prosím tip na cestu na Hitru? Chtěl bych přespat někde u Otta, ráno vstát a projet si trolí stesku a večer být na Hitře. Je to reálné. Máte nějký tip na ubytování?

Odpovědět

Ahoj vyzkoušej camping Furuly .Je 87km od Otty smerem na Lom,takže potom mužeš pokračovat na troli stezku

Zajímavý tip  , teď jsem se na to díval a jestli to dobře chápu , tak se tam dá za 100 Noků vyspat.

Díky Tobě -)

Ahoj vyzkoušej camping Furuly .Je 87km od Otty smerem na Lom,takže potom mužeš pokračovat na troli stezku

Martine, moc díky za tip. Chtěl jsem nocovat u Otty, ale tohle je ještě lepší, blíž ke Trolí stezce.

Taky tam rostou krásný kremenace

Ahoj Michale,

WFT šlape jako švýcary, děkuji.

Napiš mně prosím trasu pro rodinnou výpravu do Norska, jak jsme se domluvili.

Díky Eme.

2 Eme: V jakém období pojedete? Kolik budete mít času na cestu?

https://www.norcamp.de/en/norway/pluscamp-mageli.519.1.html

Čauky Michale,

termín by měl být červenec nebo srpen a délka pobytu 14 dní až 3 neděle.

Díky Eme.

spal jsem v chatce Mageli campu https://goo.gl/maps/PHNgcx3Fthidm4ah6

dobrý kemp, chatky k pronajmutí wc, sprchy placené, kuchyňky, restaurace, bazén pro děti atd.

<h1 class="DUwDvf fontHeadlineLarge" style="background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border: 0px; border-radius: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-variant-alternates: inherit; font-weight: 400; font-stretch: inherit; font-size: 1.375rem; line-height: 1.75rem; font-family: 'Google Sans', Roboto, Arial, sans-serif; font-optical-sizing: inherit; font-kerning: inherit; font-feature-settings: inherit; font-variation-settings: inherit; list-style: none; margin: 0px; outline: 0px; overflow: visible; padding: 0px; vertical-align: baseline; color: #202124;"></h1>

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.