Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 11 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Pozemek v Norsku na Smole na prodej

pristupova cesta a pripojky voda, el., odpad jsou hotove, velikost 1000 m ctv. …

info u me

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

POstavit si svou chatu by byl můj sen. Jezdit tam několikrát v roce vždy na měsíc. ……….. 8-)8-)8-) Krása. Ale i když nemám vůbec malý příjem, tak na toto asi nedosáhnu. :-?:-?

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Otázka:

Je nutný mít tak veliký pozemek?

Nebo je to podmínka.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Velikost pozemku je dana, zda je to podminka nevim, ale zeptam se, pokud mate zajem.

Jo a cena je 350 000 NOK

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

1000 m2 pozemku na stavbu domu je podle mě optimální velikost a to obzvlášť, pokud se nejedná o placku ve tvaru letištní plochy. Nicméně tato debata není o velikosti pozemku, ale o jeho prodeji. Já,bohužel, nekupuji.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

1000m2 je optimální na stavbu domku v Čechách:-),mám s tím vlastní zkušenosti.

Chata u moře by byla pouze na ryby, nikoli na parádu.Proto má otázka zněla, jestli je 1000 m2 podmínkou.

Momentálně pozemek také ještě nekupuji:-(

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

1000 m ctv. neni podminkou, cena se ale nezmeni

Dušan
    Účastník
    (74 odpovědí)

no byl by to splněný sen. nebylo by info – bližší popis místa mapa nejlépe foto místa ? a taky jak to je s koupí pozemku ? nevím nemám informace zda je to bez problémů kupovat v norsku pozemek třeba ke stavbě chaty na rybaření. ale myslím se že by se i třeba dala dohromady skupina bláznů jen je třeba mít jistotu toho že to lgálně lze a lokalitu

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

to BEBOO-vsetko mas PREDSA NA NETTE. staci sa na to iba POZRIET …1573-23-26.nk.LEGALNE je to ak chces JANKA ti urcite poradi, kde NEZAVYSLE objednat prospekt alebo na akych strankach sa to da zistit NECHCEM SA dotoho JANKE MIESAT

Luboš LUCIUS
    Účastník
    (131 odpovědí)

Legálně to lze, konečně i několik osob zde přispívajících ( nebo se o nich občas zde píše ) tam vlastní nemovitosti s pozemky. Např. pan Zapa na Lopě.

I já jsem hledal , ale domek, samotný pozemek nechci, jelikož nemám ani čas a ani chuť si tam cokoliv stavět, navíc cena nové stavby vyjde daleko dráž , než koupená stavba která potřebuje třeba jen malou opravu. Ale teď zde v čechách kupuji byt, tak to hledání není v současné době aktuální,myslím že se k tomu hledání vrátím asi za tři nebo čtyři roky.

Důležité je také, aby jste se v kontaktu s úřady při koupi a převodu domluvily – min. anglicky , lépe norsky.

Jinak částka 350.000 NOK za tisíc m2 není moc,je to střední Norsko, tam jsou ceny a obzvlášť s přístupem k vodě vyšší.

:-?:-?:-?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

zde inzerat i s mapkou.

a jak jsem uz psala – zajemci se muzou hlasit u me, pripadne primo na telefonu uvedenem v inzeratu.

Legalne to samozrejme je a pri pripadne koupi smlouvy vyridi samozrejme pravnik, aby vse bylo, jak ma byt.

http://www.finn.no/finn/realestate/leisure/plots/object;jsessionid=AE8062ACF25E8675F5A23C3E21235615?finnkode=39396816&FINNBOX_ENABLED=true&spidEnabled=true&WT.mc_id=ss_follow_shared_tip

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Jeden pozemek je prodan…

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

někdo tady z kolegů??

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Janko, ono jich je víc na prodej, než jeden?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Leiter: Na prodej byly 4 pozemky.

To Otapa: ne

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...