Hasvik, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Pozemek v norsku

Pozemek v Norsku na Smole na prodej

pristupova cesta a pripojky voda, el., odpad jsou hotove, velikost 1000 m ctv. ...

info u me

Odpovědět

POstavit si svou chatu by byl můj sen. Jezdit tam několikrát v roce vždy na měsíc. ........... 8-)8-)8-) Krása. Ale i když nemám vůbec malý příjem, tak na toto asi nedosáhnu. :-?:-?

Otázka:

Je nutný mít tak veliký pozemek?

Nebo je to podmínka.

Velikost pozemku je dana, zda je to podminka nevim, ale zeptam se, pokud mate zajem.

Jo a cena je 350 000 NOK

1000 m2 pozemku na stavbu domu je podle mě optimální velikost a to obzvlášť, pokud se nejedná o placku ve tvaru letištní plochy. Nicméně tato debata není o velikosti pozemku, ale o jeho prodeji. Já,bohužel, nekupuji.

1000m2 je optimální na stavbu domku v Čechách:-),mám s tím vlastní zkušenosti.

Chata u moře by byla pouze na ryby, nikoli na parádu.Proto má otázka zněla, jestli je 1000 m2 podmínkou.

Momentálně pozemek také ještě nekupuji:-(

1000 m ctv. neni podminkou, cena se ale nezmeni

no byl by to splněný sen. nebylo by info - bližší popis místa mapa nejlépe foto místa ? a taky jak to je s koupí pozemku ? nevím nemám informace zda je to bez problémů kupovat v norsku pozemek třeba ke stavbě chaty na rybaření. ale myslím se že by se i třeba dala dohromady skupina bláznů jen je třeba mít jistotu toho že to lgálně lze a lokalitu

to BEBOO-vsetko mas PREDSA NA NETTE. staci sa na to iba POZRIET ...1573-23-26.nk.LEGALNE je to ak chces JANKA ti urcite poradi, kde NEZAVYSLE objednat prospekt alebo na akych strankach sa to da zistit NECHCEM SA dotoho JANKE MIESAT

Legálně to lze, konečně i několik osob zde přispívajících ( nebo se o nich občas zde píše ) tam vlastní nemovitosti s pozemky. Např. pan Zapa na Lopě.

I já jsem hledal , ale domek, samotný pozemek nechci, jelikož nemám ani čas a ani chuť si tam cokoliv stavět, navíc cena nové stavby vyjde daleko dráž , než koupená stavba která potřebuje třeba jen malou opravu. Ale teď zde v čechách kupuji byt, tak to hledání není v současné době aktuální,myslím že se k tomu hledání vrátím asi za tři nebo čtyři roky.

Důležité je také, aby jste se v kontaktu s úřady při koupi a převodu domluvily - min. anglicky , lépe norsky.

Jinak částka 350.000 NOK za tisíc m2 není moc,je to střední Norsko, tam jsou ceny a obzvlášť s přístupem k vodě vyšší.

:-?:-?:-?

zde inzerat i s mapkou.

a jak jsem uz psala - zajemci se muzou hlasit u me, pripadne primo na telefonu uvedenem v inzeratu.

Legalne to samozrejme je a pri pripadne koupi smlouvy vyridi samozrejme pravnik, aby vse bylo, jak ma byt.

http://www.finn.no/finn/realestate/leisure/plots/object;jsessionid=AE8062ACF25E8675F5A23C3E21235615?finnkode=39396816&FINNBOX_ENABLED=true&spidEnabled=true&WT.mc_id=ss_follow_shared_tip

Jeden pozemek je prodan...

někdo tady z kolegů??

Janko, ono jich je víc na prodej, než jeden?

To Leiter: Na prodej byly 4 pozemky.

To Otapa: ne

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.