Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Poukaz na formy za 2.000,-

Ahoj všichni, teď ve Spálově jsem vyhrál poukaz na odběr forem na olova za dva tisíce, jelikož fakt olova nehodlám doma odlévat tak bych ho rád DAROVAL nějakému domácímu kutilovi co si bude odlávat ovola doma.

Jsou to formy od pana křivánka www.formybrno.cz

Ahoj Honzak:-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

Dík:-D

Gratulace:-)

To Hohzak:-) byla to zábava-ještě jedno palec nahoru

To 007 krivanek : Andy - formy sk predáva tvoje formy ?

A já blbec jsem šel v 19.00 na pivo domlouvat se na letošní Norsko a pochlubit se novejma formama co jsem dnes koupil za 800,-Kč a do kterých budeme zítra odlívat. Kdybych poslal SMS, možná jsem mohl ušetřit.

:-D:-D:-D

(neušetřil bych,protože 007 tu formu nemá, díval jsem se k němu nejdříve, už jsem u něho taky něco utratil, ale potřebujeme pilkry 200-300 g a nejlépe švéďáky, on tam má malé anebo zas velké, takže jsem se alespoň podíval do Ravenu v nových prostorách.

[citace]Sim napsal:

honzak napsal:

Ahoj všichni zájemci, zájemců je opravdu hodně tak , vyhlašuji soutěž kdo mi dnes tj.22.3.2013 ve 20.30hod pošle smskou svou adresu jako první tak tomu to zašlu.

můj tel. 602309104

Kdo vyhrál ???[/citace]

Tak poukaz na 2.000,- vyhrál pan Tomáš Resler ze Zábřehu.Smsku jsem obdržel přesně ve 20.30!!!!!!!!

Jen pro zajímavost první smska mi přišla ve 20.19 a poslední ve 21.12 hod.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ještě jednou děkuji. :-P:-P:-P:-P:-P

Jak říkám byla to zábava, já posílal sms podle časomíry na počítači a odesílal v 20.29.58...2 vteřinky jsm nechal na doručení:-)

Nebojte kluci až zase něco vyhraju na srazech tak bude nová soutěž :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Všem přeji hodně úlovků

Pánové proberte se , jde pouze o překup od http://www.bleigussformen-shop.de/shop/

Tak že za kolik???

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.