Ahoj, jsme 4 lidi a nechal jsem se zklákat na ryby na Havoya. Kudy je nejlepší jet? Vyrazíme z Telče. Děkuji předem za tipy.
Ahoj, jsme 4 lidi a nechal jsem se zklákat na ryby na Havoya. Kudy je nejlepší jet? Vyrazíme z Telče. Děkuji předem za tipy.
Na Soroy jezdíme do Gdansk pak trajekt 18 hodin plavby do Nynashamn. Pak v kuse na místo.Na Havoy bychom jeli stejně. Do Gdansk to máš 8 hodin,na trajektu kabiny,vyspiš se,odpocaty jedeš zbytek na střídačku 22 hodin.Pri cestě zpátky stejná cesta.Dojezd do Telče 8 hodin po vyspani do sytosti už je pohoda.
Odpovědět
To vypadá velmi dobře. Jak moc dopředu je potřeba trajekt rezervovat, když jedem koncem července.
Odpovědět
<p style="text-align: left;">Objednávejte hned ,budou prázdniny větší migrace.Prepeavni spolecnost Polferies.</p>
Odpovědět
Objednávám to přes CK Periskope,pan Chodůr.
Nikdy nebyl problem,stačí tak do konce dubna.
Odpovědět
Objednej určitě hned, pohud si chceš vybrat kajutu atd. Ty nejlevnější bývají okamžitě pryč!
Odpovědět
Dobrý den, do Norska jezdím každý rok a spolupracuji s tímto člověkem a vždy to bylo super. Posílám kontakt.
Vždy jsem zavolal a pan Holý vše zařídil. Já jedu na Soroy koncem srpna a trajekt už mám.
Michal Holý mobil: +420 776 004 659
Odpovědět
Pokud umíš aspoň trochu anglicky, tak trajekt si pohodlně objednáš sám tady https://polferries.com/
Odpovědět
Já jezdím do Norska 10 let a vždy jsem objednával trajekt přes pana Holého. Vždy vše zařídil. Já jedu na Soroy koncem srpna.
Michal Holý
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.