Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Poraďte, co za vláčecí prut do Norska…nějakýho silnějšího pracanta

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Vydra a poslední změna proběhla před 10 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

😀

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

Martin
    Účastník
    (7 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Na vláknu, kde se ptá rybář co za prut a jaký koupit, je velký problém, já osobně tyto vlákna nemám vůbec rád…, protože dotyčné osobě, co se ptá na prut a nebo vybavení odpoví spoustu lidí a každý jinak. Prostě kup si proutek, který uznáš za vhodný, uvaž lokalitu, co na něho chceš chytat a je to..

S tím souhlasím, také k tomu tak přistoupím. Obecně mám přehled, co na trhu lze pořídit, ale třeba někdo doporučí, co člověk nezná.

Zdar a dík.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Já bych ti doporučil ten s těma nerez očky. Bezúdržbový a navěky. Nikdy nebudeš opravovat vypadenou keramiku. V gramáži 100-300g 2.6m.

http://www.topfishing.eu/wft-vlaceci-pruty-topfishing/

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tady ho máš v akci s halibutem kolem 15kg. Ani se moc nespotil. 😉

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Já jsem zkusil po dlouhé úvaze a potom co je tady Naki vychvaloval DRAGON Millenium XH-Pilk 2,50m 180-400g letos na Soroya a musím říct, že jsem byl mile překvapen.

A na lehčí vláčku na Soroya a nebo na střední Norsko tento DRAGON Millenium HD Senja Jig 2,50m 75-150g.

Koupil jsem je ve výprodeji koncem roku za pár kaček jinak bych do nich neměl odvahu jít.

Simem doporučovaný WFT bude asi lepší, no:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Poraďte, co za vláčecí prut do Norska…nějakýho silnějšího pracanta

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...