Shimano speedmaster 150g, Sportex black Pearl 50-100g, WFT International Ocean Fighter 200g
Na tyto jsem zatím koukal, ale určitě je mraky jiných. Kdo máte s čím zkušenosti?
Dík každému za info.
Martin
Shimano speedmaster 150g, Sportex black Pearl 50-100g, WFT International Ocean Fighter 200g
Na tyto jsem zatím koukal, ale určitě je mraky jiných. Kdo máte s čím zkušenosti?
Dík každému za info.
Martin
[citace]sroubek282 napsal:
Na vláknu, kde se ptá rybář co za prut a jaký koupit, je velký problém, já osobně tyto vlákna nemám vůbec rád..., protože dotyčné osobě, co se ptá na prut a nebo vybavení odpoví spoustu lidí a každý jinak. Prostě kup si proutek, který uznáš za vhodný, uvaž lokalitu, co na něho chceš chytat a je to.. [/citace]
S tím souhlasím, také k tomu tak přistoupím. Obecně mám přehled, co na trhu lze pořídit, ale třeba někdo doporučí, co člověk nezná.
Zdar a dík.
Odpovědět
Já bych ti doporučil ten s těma nerez očky. Bezúdržbový a navěky. Nikdy nebudeš opravovat vypadenou keramiku. V gramáži 100-300g 2.6m.
Odpovědět
Tady ho máš v akci s halibutem kolem 15kg. Ani se moc nespotil. ;-)
Odpovědět
Já jsem zkusil po dlouhé úvaze a potom co je tady Naki vychvaloval DRAGON Millenium XH-Pilk 2,50m 180-400g letos na Soroya a musím říct, že jsem byl mile překvapen.
A na lehčí vláčku na Soroya a nebo na střední Norsko tento DRAGON Millenium HD Senja Jig 2,50m 75-150g.
Koupil jsem je ve výprodeji koncem roku za pár kaček jinak bych do nich neměl odvahu jít.
Simem doporučovaný WFT bude asi lepší, no:-D
Odpovědět