Hasvik, NO
temperature icon -7°C
mlha
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Poraďte, co za vláčecí prut do Norska…nějakýho silnějšího pracanta

Shimano speedmaster 150g, Sportex black Pearl 50-100g, WFT International Ocean Fighter 200g

Na tyto jsem zatím koukal, ale určitě je mraky jiných. Kdo máte s čím zkušenosti?

Dík každému za info.

Martin

Odpovědět

WFT 100-300g

[citace]sroubek282 napsal: WFT 100-300g[/citace]

tak k tomuto návrhu se připojuji :-)

[citace]erg napsal:

sroubek282 napsal: WFT 100-300g

tak k tomuto návrhu se připojuji [/citace]

Jojo, přesně tak. Ikos chtěl silnějšího pracanta a toto je velmi dobrá volba.

Zdar,mám to samé,sice menší gramáž,2 roky a 100% spokojenost

Já zase před pár lety začal z WFT_Charisma a už jsem zůstal věrný. Vyhovuje mně 2,4m a mám všechny tři a spokojenost. 30-120g, 120g-420g a 180g až 620gramů.

Tak asi tu charismu 120-420g...nebude to na tu přívlač moc tvrdý...ještě je gramáž 50-190g. Tak teď nevím.

Co za naviják? Koukám po Slammeru nebo něco od Fin-Nor.

Fin-Nor Inshore spinning...ten vypda jako supr mašinka

Záleží co chceš chytat kde, na co atd. Jinak na tu 120-420gr bez problémů tresky trofejky okolo 130 a halíka 40kg i když to už byl v příboji a větru boj...(-: Z 300gramovou gumou to používám až do cca 80metrů hloubky.(samozřejmě když to netáhne moc) Pilkra a multík už v podstatě ani nepoužívám, protože tahat mrtvou tresku obecnou jeřábem mě neba....Není nad halibuta a nebo kelera přes metr.

[citace]ikos napsal:

Co za naviják? Koukám po Slammeru nebo něco od Fin-Nor.

Fin-Nor Inshore spinning...ten vypda jako supr mašinka[/citace]

chytal jsem na oba, a největší rozdíl z mého pohledu je v ceně, i když ani s jedním jsem neměl na prutu významnou rybu, nej tresku 110 nej slamera a to bylo bez problémů. FinNor je z mého pohledu perfektněji udělán ale to je subjektivní, protože se mi více líbí

Za mě WFT 100-300 a k tomu PENN SPINFISHER SSV6500

Mohu doporučit WFT MC JIgger LTC flex,mám 40-180,bezva a nemám strach o očka, se Slammerem chybu neuděláš zcela určitě,Spinfisher taky super

Na vláknu, kde se ptá rybář co za prut a jaký koupit, je velký problém, já osobně tyto vlákna nemám vůbec rád..., protože dotyčné osobě, co se ptá na prut a nebo vybavení odpoví spoustu lidí a každý jinak. Prostě kup si proutek, který uznáš za vhodný, uvaž lokalitu, co na něho chceš chytat a je to.. 8-)

[citace]sroubek282 napsal:

Na vláknu, kde se ptá rybář co za prut a jaký koupit, je velký problém, já osobně tyto vlákna nemám vůbec rád..., protože dotyčné osobě, co se ptá na prut a nebo vybavení odpoví spoustu lidí a každý jinak. Prostě kup si proutek, který uznáš za vhodný, uvaž lokalitu, co na něho chceš chytat a je to.. [/citace]

Teda Šroubku, kde se to v tobě vzalo:-D

:-D Novinka ICE fish CHARON. TOP prut TOP cena :-D:-D

Prošel bojem.... v Thajsku + Norsku !!!!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!