Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Poprvé Norsko – Bakkan

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lipenak a poslední změna proběhla před 6 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Autor
    Petr Cara Paul
    Účastník
    (0 odpovědí)

Tak jsem se nechal ukecat(Kamarádovi to moc práce nedalo)a 20.4.vyrážíme směr Bakkan Wahl.Jelikož jedu poprvé,tak jsem ted ve fázi nakupování snad potřebných věcí.Jedeme v pěti lidech a nějakou zkušenost má jen jeden a to ještě z chytáni v létě.No uvidíme.Kdyby byla nějaká moudrá rada,budu rád.

Trojnik
    Účastník
    (13 odpovědí)

A co bys rád věděl? Místa, nástrahy, strategie lovu, jakou radu potřebuješ? Na Bakkanu jsem byl 5x, poradím rád!

Mareček
    Účastník
    (116 odpovědí)

Tak jsem se nechal ukecat(Kamarádovi to moc práce nedalo)a 20.4.vyrážíme směr Bakkan Wahl.Jelikož jedu poprvé,tak jsem ted ve fázi nakupování snad potřebných věcí.Jedeme v pěti lidech a nějakou zkušenost má jen jeden a to ještě z chytáni v létě.No uvidíme.Kdyby byla nějaká moudrá rada,budu rád.

Na Bakkanu mas tiez Deda145 takze sa ani extra vystrojovat nemusis.Na doplnenie nastrah ma vsetko potrebne

hrablo
    Účastník
    (47 odpovědí)

Ahoj

lokalita v které je ĎEDO145 je bez legrace asi vůbec tou nejlepší volbou vaší party. Tento člověk je opravdu na svém místě a poradí i pomůže opravdu se vším a to kdykoliv – to je z mé vlastní zkušenosti:) potvrdí ti to i ostatní

Radit ti co za výbavu, je z mého pohledu jednoduché:

– vláčák do lodi (já používám delší cca 2,7m) na kelery a tresky skvělé boje, hlavičky torpédového tvaru a gumy ZOOM v červené a modré barvě občas malý pilkřík cca 20-40g kvalitní naviják se šňůrou a návazcový vlasec

– vláčák na břeh na makrely delší cca 3m návazce makreláky a koncová zátěž nebo pilkřík při záběru více jak  dvou kusů naráz celkem pěknej mazec 🙂 stejný naviják se šňůrou

– pilkrování z lodi pilkry od 250-750g osvědčené stříbrné barvy návazce ze silonu 0,8 – 1 mm a papriky v červené barvě nejlépe s el mulťákem:) kvalitní kroužky a háčky

jinak co nebudete mít s sebou u Ďedy je ke koupi za české ceny. Pruty, mulťáky a oblečení půjčuje také, nejeden kolega toho využil:)

koukni do diskuzí o Bakkanu tam je snad úplně vše

pokud budeš mít zájem napiš mi SZ pošlu ti klidně plán cesty a soupis věcí s sebou co se za léta ustálil v naší partě

Petr

hadarak
    Účastník
    (11 odpovědí)

No super.Přesně v tomhle termínu,jedeme taky.

Carapetr
    Účastník
    (3 odpovědí)

Diky.

Carapetr
    Účastník
    (3 odpovědí)

Jedete trajektem nebo prez mosty?

hadarak
    Účastník
    (11 odpovědí)

Určitě přes mosty

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Myslíš mosty z Dánska do Švédska?

hadarak
    Účastník
    (11 odpovědí)

Ano.Most a tunel.Trajektem nejedeme

Carapetr
    Účastník
    (3 odpovědí)

Tak to jedem stejně.Vyražime z Roudnice nad labem,

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Bakkan je má srdeční záležitost. Jezdím tam pravidelně v létě krz děti a úplná pecka. Polaci jak noha a makrel habakuk. Tento rok musím prý chytit halibuta říkají děti, tak ho budu muset chytit 😂😂😂😂 Je fakt co mi chybí má Děda v krámku nebo u sebe na ubytku.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 8 měsíci uživatelem honzak.
    hadarak
    Účastník
    (11 odpovědí)

Vyrážíme z Usti nad Orlicí.Cca v 5hodin ráno.Kdyby jste se chtěli z kontaktovat,tak napiš do zprávy.Bylo by dobré o sobě vědět na cestě,kdyby někdo něco potřeboval.

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Bakkan je má srdeční záležitost. Jezdím tam pravidelně v létě krz děti a úplná pecka. Polaci jak noha a makrel habakuk. Tento rok musím prý chytit halibuta říkají děti, tak ho budu muset chytit 😂😂😂😂 Je fakt co mi chybí má Děda v krámku nebo u sebe na ubytku.

Honzo, jaký máte letos termín?

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Srpen

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Poprvé Norsko – Bakkan

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...