Zdraví v novém roce všechny kolegy rybáře a dodatečně přeji mnoho úlovků. Raději hned přejdu k věci, ať je jasné co se za tím záhadným titulkem skrývá. Asi není už tajemstvím, že vlastním v Norsku barák. Letos na jaře by jsem rád provedl nějaké opravy a částečnou rekonstrukci. Proto se na vás obracím s nabídkou pracovní dovolené. V období května a června, dle počasí. Celou tu akci která by měla proběhnout zhruba během měsíce ve dvou partách po cca 10-12 dnech, plánuji takto. Rozdělit podle počasí, čas mezi práci, rybaření a spánek. V prvé řadě je potřeba provést opravu rozvodu vody a odpadu. Jako je na Norských chatách snad pravidlem opravit nebo částečně přetahat elektriku. Proto by jsem rád uvítal elektrikáře a instalatéra, ať tam neuděláme zbytečné boty. Na ostatní práce stačí asi šikovné rybářské ruce a nějaké zkušenosti. Doprava, ubytování a stravování je zajištěné, i když s přehlédnutím k charakteru akce trochu sparťanštější. Co se týká rybaření, bude záležet na počasí. Lodě mám vlastní, chytat lze ve fjordu i na volném moři v jedné z nejlepších lokalit na trofejní ryby v Norsku . Tak pokud vám připadá tato možnost návštěvy Norska zajímavá. Napište na můj email nebo pošlete soukromou zprávu a proberme podrobnosti. Zapa