Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Pomoc při anketě do školy

Obracím se na Vás s žádostí o pomoc při tvorbě jedné práce do školy. Jedná se o referát s anketou - Analýza cestovního ruchu se zaměřením na rybolov v severských zemích. Jedná se o ročníkovou práci v SOŠS (Střední odborné školy služeb) v Olomouci.

Po vás bych prosil, zda by jste byli tak ochotní a vyplnili anketu. Vše si pak zpracuji sám. Všechny informace získané z ankety budou zpracovány anonymně.

Tento dotazník je určen jen pro rybáře, kteří navštívili alespoň jednou Norsko. Ve své práci mám provést analýzu návštěvnosti Norska z důvodu rybolovu. Vyplnění dotazníku Vám nezabere víc než 5 minut. Prosím odpovídejte na otázky opravdu pravdivě, jen za sebe a jen 1x.

Odkaz na anketu : http://www.na-ryby.ic.cz/anketa/

Pokud mi chcete pomoci více, rozešlete prosím tento text i s odkazem Vašim přátelům a známým, aby také mohli dotazník vyplnit.

Děkuji mnohokrát za pochopení a vyplnění.

Souhlas od majitele (pana Simča) s umístěním ankety na toto fórum mám.

Odpovědět

2 Šroubek

Šrúbku nerozčiluj sa, praskne Ti cévka a máš po piči :-) Kdo nám potom bude organizovat sraz ve Spálově? :-D:-D:-D

A mimo jiné - Ty na sebe stejně všechno vykecáš a napíšeš i bez dotazníku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zdravím, já jsem anketu vyplnil. Jestli je to průzkum pro novou CK jen dobře, čím větší konkurence tím lepší služby a ceny (viz české dráhy). A pokud je to "jen pro studenta do školy", o to líp.

to Mp: Máš recht. Jasně o nic nejde. Ale namá psát co není pravda. Že je domluvený s Michalem Simčem apod. To se nedělá.

A Ty Šroubku na sebe fakt zde vykecáš všechno, anketu už vyplňovat nemusíš:-D

Též jsem vyplnil. KONKURENCI MILUJI ( Ve všem. V žitotě, v práci. Konkurence je zdravá . A jak napsal MP. Podívejte se na ČD ) a pro studenty rád, jelikož mé 2 děti budou ( doufejme ) též studovat.

[citace]Vydra napsal:

Ale ještě jsi psal toto:

Souhlas od majitele (pana Simča) s umístěním ankety na toto fórum mám.[/citace]

Abych byl objektivní, tak se mě nejdříve zeptal mailem, zda to sem může umístit. Odpověděl jsem mu, že ano. To je celá dohoda.

Opet mnoho povyku pro nic?

Mne pise kazdy rok nejaky nebo nekolik studentu o radu ... a je to prima. Proc nepomoct a nepodelit se o zkusenosti. Nektere otazky mi taky prijdou trochu "mimo", ale treba je vysledek pak zajimavy, Par hotovych praci jsem dokonce pak dostala. Je to mile.

O nic nejde - vzdyt kdo nechce, nemusi nic odpovidat.

Kdo se zverejnuje v internetu, je snadno k nalezeni. S tim musi kazdy pocitat.

Na druhe strane, kdo chce ziskat maximum informaci na uzke tema, tak se obraci na "kde koho" a tak se muze objevit na nekolika specifickych forech stejna vec, tolik tech moznosti zase neni.

To Sroubek - na to, jak tu trousite moudrosti a rady, me vase reakce prekvapila. Kdyby se vam Vlado - student prihlasil a prisel na sraz a tam se vyptaval, asi by ani vas nenapadlo, ze by to mela byt nejaka habadura. A ze si to preposilaji lidi? nechodi vam spousta vselijakych preposilanych mailu? Budte rad, ze vam to preposlou jako znalci Norska! :-)

Mladi vpred a ja jim drzim palce.

Ano, tak jest. Souhlasím.

To Janka, to sedí jak prdel na hrnec,mluvíte mně z duše,i s tím Šroubkem:-D

Anketu jsem vyplnil, vždyť když nejde o život jde o h.... Asi dvě otázky mně silně připomínaly ten nedávný pokus s tím pojištěním a Norskem zadarmo nebo jak to vlastně bylo,už si to moc nepamatuju. Kdo nechce, nemusí vyplňovat všechno.Pokud to klučina myslí upřímně (nikoli jako Standa Gross ale doopravdy), tak by měl víc "rozpitvat" ty otázky, když někdo odpoví, že jezdí víc než jednou do roka (termín a lokalita je právě jiná podle období, a on chce jen jednu odpoěď, pokud jedu na jaře do středu, v létě na sever a na podzim na jih, tak nevím co mu napsat jako hlavní). No ať si tady počte v diskusi, možná se dozví co ani netušil(myslím tím množství kořalky a piva přímo úměrné délce pobytu a množství úlovků. Je možný, že se nakonec vyprdne na cestovní ruch a udělá studii na ochranu švestek a jiného užitečně zkapalnitého ovoce.

anketu som vyplnil, nemám s tým žiadny problém. Verím, že ako sľúbil, dostanem i nejaké informácie z ukončeného prieskumu. Pokiaľ sa týka predchádzajúceho súhlasu Sima, tak neviem čo ešte by niekto chcel. Študent sa pýtal a Sim "Odpověděl jsem mu, že ano."

Se všema souhlasím.

Ale sme si opravdu naprosto jistí,že je to studentská práce?A není to zas nejaká bouda?Jenom toto sem chtěl napsat,kdyby to byla studentská práce a byl bych si tím jistý,tak to okamžitě vyplním :-)

Včera mi poslala kamarádka podobný dokument a vyplnil sem ho,tam sem si 100% jist,že je to pro ni a potřebuje to do školy.

A otázky tam sou úplně jiné.

Takže 100 lidí 100 názorů :-)

Pěkný den všem

ja myslim ze je to jednoduche mam chut tak vyplnim a nemam chut tak nevyplnim naco zbytocne rozmyslat nad tym ci je to alebo neni student konspiracne teorie asi nepomozu ked nechcem vyplnit tak si to nevsimam a je.:-)

Omlouvám se, že se ozývám až nyní, ale měl jsem nějaké problémy s přihlášením (heslo). Ani poslání na mail nic neřešilo, protože žádný nepřišel. Tak jsem to vyřešil novou registrací.

Děkuji všem co vyplnili anketu. Zatím mám 67 odpovědí. Pro vypovídající schopnost ankety budu potřebovat ale ještě více respondentů. Ideální počet je minimálně 250, ale i tak jsou již z některých odpovědí jasně patrné výsledky.

Co se týká jednostranných odpovědí. Řešil jsem možnost zadat více výběrů, ale v databázi by to dělalo neplechu. Proto jsem se rozhodl nechat pouze jedinou volbu. Předpokládám, že každý vyplnil vždy tu jeho "nejoblíbenější".

Můžeme si i rozebrat otázky, které v anketě jsou a důvody které mne vedli k jejich zařazení. Pokud máte o to zájem.

To Studente:

Koukám, nikdo nereaguje. Študente, až budeš mít anketu uzavřenou, udělej souhrnné vyhodnocení, tam rozeber každou otázku, "důvody které Tě vedly k jejímu zařazení do ankety", jak píšeš, pak rozeber výsledek a co Ti to řeklo. Dej to sem a to potom uvidíš diskusi. Možná tu dostaneš i řadu argumentů pro její obhajobu před paní učitelkou. Nemůžeš jinde najít lepší oponenty k hodnocení než tady.

A jestli je to anketa pro rozjezd jiné cestovky, jak Tě tady někteří podezírají, tak si piš, že laťka je hóóódně vysoko. Ale jak se říká, odvážnému štěstí přeje. Jsem zvědav na výsledky.

Též jsem vyplnil a souhlasím se Stepem. Výsledky zveřejnit a diskutovat....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.