Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar polystyrenové bedny

• Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dušan a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Autor
    Robert Procházka
    Účastník
    (12 odpovědí)

Zdravím všechny,potřebuji koupit 4 polystyrenové bedny 60x50cm+45cm Síla stěny 5cm s víkem a zámkem do 500,-.

Díky za nabídky

Bobsch2

725 105 506

robert17@seznam.cz

nullnull

martin
    Účastník
    (56 odpovědí)

čus nevím odkud jsi ale třeba ti tohle bude stačit http://www.polystyren-bazeny.cz/thermoboxy.html

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Bedne rôznych veľkostí sa na Slovensku predávajú v METRO markete.

na 20kg a hrúbka steny 3cm stoja 4.40.-eur,potom najú na 42kg a tá

má plastovú vaničku a stenu hrubú 5cm a myslím,že stála 62.-eur/to neviem presne/, ale tá Ti určite vydrží roky,lebo aj kvalita je iná.

Je to taký tvrdený polystyrén-možno styrodur.

Zámok jedine na ňu nakresliť fixou.

klakson
    Člen
    (42 odpovědí)

Daj se koupit někde kousek od Prahy je přímo výrobce.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Osobně bedny nijak zvlášť neřeším. Kupuji je v Norsku. Několik použitých jsem tam vyhodil a koupil nové. Když jsou filety řádně zamražené (nikoliv zmražené) vydrží cestu zpět do ČR bez úhony. Záleží hlavně na tom jak je bedna vyskládaná. Již se o tom psalo. Každý má jiný systém. Jeden kolega mi říkal, že v makru se nechají zakoupit použité po lososech.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

V Makru prodávají i úplně nové – stojí do 250,- Kč. jsou 2 druhy – bílé, které jsou trochu delší, nižší a ze slabšího polystyrénu a modré, které jsou dle mých zkušeností o něco lepší. Mají je uskladněné většinou před vstupem k chladícího boxu s masem a nebo u prodeje chlazených ryb.

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

Pánové,nevím jestli to není reklama,ale bedny se dají sehnat v Líbeznici u Prahy.Jeden kus stojí 78 Kč.Firma se jmenuje THERMOMUR s.r.o.

petr
    Člen
    (4 odpovědí)

jj taky je kupujem v makru

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

Výrobce a prodejce termoboxů na Náchodsku: http://www.novopol.cz/shop.php?product=24

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To bobsch2 :

Najdi si téma ” Nepoužité olystyrenové bedny ” Mikael nabízí nové nepoužité, podobných rozměrů. Jsou výborné doporučuji.

Pandion

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Já bych rád sehnal 4 bedny stejných rozměrů, jaké jsme kdysi kupovali v Norsku – výška s víkem 240x šíře 400x délka 800. Když takovéto bedny vidí Norští celníci, v adekvátním množství k počtu lidí, tak nedělají žádné problémy. Staré mám docela opotřebované a tam, kam jezdím mám problém je sehnat.

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

Vlkous napsal: Já bych rád sehnal 4 bedny stejných rozměrů, jaké jsme kdysi kupovali v Norsku – výška s víkem 240x šíře 400x délka 800. Když takovéto bedny vidí Norští celníci, v adekvátním množství k počtu lidí, tak nedělají žádné problémy. Staré mám docela opotřebované a tam, kam jezdím mám problém je sehnat.

Já tyhle použité bílé dostal zadarmo v Plzni v prodejně ryb u Špilara ( po chlazených lososech). ještě byli rádi, že se jich zbavili. Bral jsem je pro sebe i pro kamaráda. Jen se musely pořádně prohlédnout, bývají pořezané od plastových pásků, kterými se při balení ryb stahují. Jinak jak už bylo uvedeno, nechají se sehnat třeba v Makru.

kloboukatej
    Účastník
    (202 odpovědí)

Letos mám 2 bedny zdarma od lososů z MAKRA. Před pár lety byli v Makru v nadbytku, ale dnes jdeš pro bednu a dají ti jen jednu, protože “Norků” je přetlak. Na 3 pokusy jsem získal 2 bedny. Ale cesta k získání bedny je to dobrá.

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

Našel jsem rozměry těch beden z THERMOMURU.170 krát 795 krát 398 mm.

Dušan
    Účastník
    (74 odpovědí)

čaw

koukal sem taktéž na ten TERMODUR ale cena je jen u první a je tak směšná že se tomu nechce ani věřit. V MAKRU sem bedny viděl ale tam to šlo do ticky ::)) a pokavad mi odepíší nějakou rozumnou cenu, zajedu si do Líbeznic.

Takže díky za info pánové

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar polystyrenové bedny

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...