Vzhledem k tomu ze se i za me pomoci zacli zasirat jine rubriky tak otviram tenhle chlivek.
Ps.oznaceni ,,idiot,, mi rozhodne nevadi,ale na druhy strane budu radeji za argumenty k teme;-)
Vzhledem k tomu ze se i za me pomoci zacli zasirat jine rubriky tak otviram tenhle chlivek.
Ps.oznaceni ,,idiot,, mi rozhodne nevadi,ale na druhy strane budu radeji za argumenty k teme;-)
[citace]shark napsal:
asi tuhle temu chteji i ty ktery ji chteji zrusit
kdyz tak s chuti prispivaji[/citace]
Ach jo kluku jeden...;-);-);-)
si asi trochu s myšlenkou o zrušení špatně...:-?:-?:-?
Napiš rači neco mravného o lovu žraloků a ryb tam u vás...
Já si to rači určitě rád přečtu ...
A toto je úplně poslední příspěvek a klidně sa tu perte a bojujte...
Ahooooooj....
Jdu hledat situaci na cestách v Norsku a jaké je tam počasí...
Odpovědět
chapani demokracie nekterych lidi
,,KDYZ TO NENI PRO VSECHNY ,AT TO NENI PRO NIKOHO,,:-P
Odpovědět
TO sroubek282 ja o zralocich radeji nez o politike;-)
Ale v jinym vlaknu...a tam to neni takova sranda...zda se ze to nikoho moc nezajima:-D
Odpovědět
to Šroubek
Plne s Tebou súhlasím.Politika dokázala vo svete už hrozné veci, rodiny sa navzájom zabíjali,najlepší kamaráti sa na smrť pohádali a pod.Politika je vtedy dobrá, keď o nej nevieš-to som sa dozvedel v USA a je to aj môj názor.Nechápem preto, že niekto do takej krásnej, ľudí a národy spájajúcej témy ako je rybolov v Nórsku a rybolov všeobecne, silou-mocou pchá politiku.A neprestane, keď vidí, že to vyvoláva úplne zbytočné vášne.
Odpovědět
To Duke : To není špatný nápad. Už se nám kolikrát na vodě stalo, že jsme si říkali :"Panebože, kde ty ryby jsou?". Ale věřili jsme a ony ty potvory se nakonec objevily. To je dostatečně náboženské, né? :-D
Odpovědět
[citace]Duke napsal:
Tak si založíme ještě vlákno o náboženství, ne?
[/citace]
O fanaticích raději ne!
Děkuji
Odpovědět
Keby to pomohlo tak proč né . Já sem sa za počasí na Bakkan ...aj v duchu modlil , o ono prd . Takže radši asi fakt ne .
Odpovědět
CHLAPI KDYŽ NEBUDE REAKCE NEBUDE AKCE NECHTE TO ¨JAK SE ŘÍKÁ VYHNÍT;-);-);-);-)
Odpovědět
to mima
,, Politika je vtedy dobrá, keď o nej nevieš,,
Toto napisat...a ktomu taku blbost ze si sa to dozvedel v USA...8-O
to ako od cecha v USA?
:-D
Malokde na svete sa ludia zaujmaju o politiku tak moc ako v USA!!!!
Nezaujmat sa o politiku znamena nezaujmat sa o svoju buducnost!
To je ako nezaujmat sa o to kolko mas na vyplatnej paske...
Odpovědět
Ono stejne tahle tema neni o politice...ale o tom ze je potreba temu o politice zrusit:-D
Coz mimo jine o necem svedci:-?
Odpovědět