Ahoj polakáři,založil jsem nové téma pro problematiku lovu polaků.PROSÍM rozjeďme diskusi o polacích tady,aby jsme neblokovali zbytečně vlákna,které nesouvisí s polakmi a jejich lovem...Všem přispívatelům ďěkuji.....
Ahoj polakáři,založil jsem nové téma pro problematiku lovu polaků.PROSÍM rozjeďme diskusi o polacích tady,aby jsme neblokovali zbytečně vlákna,které nesouvisí s polakmi a jejich lovem...Všem přispívatelům ďěkuji.....
Pěkné video,je to klasické září jednoduché,polaci jsou skoro všude ,chtěl byl vidět duben kveten, třeba jak zminuje jegrhanz že loví polaky celoročně to je pro mne zkušenost... Září je nej...:-) :-)
Odpovědět
Noooo, ja mu je nastriham, aby mel dost i do toho krmitka, ale bude to mit s priplatkem za praci :-)
To pepapol, taky by me zajimalo kde, jak a na co je lovi jegrhanz v mesicih listopad - duben. Neee ze bych tam mel v teto dobe namireno, ale jiste by to zajimalo spoustu jinych lovcu, kter se spcializuji na tyto krasné rybky.
Odpovědět
Ahoj. Poprvé jedu do norska na jaře (8 června na Smolu) a chtěl bych se zeptat jak to je se třením polaků. Kdy probíhá, jestli se Vám stalo, že jste zrovna byli v Norsku když se třeli a nebrali apod.
Odpovědět
Po seal11. V této době zrovna teče z polaků mlíčí, ale i tak berou.
Odpovědět
Polaci předpokládámže půjdou do tření tak během dvou týdnů.Samce se už více vybarvují a jikernačky jsou plné jiker.Tření trvá i měsíc a i v červenci někdy teče se samců mlíči....ale i tak jakpíše prochor na braní to nemá výrazný vliv,akorát je jich na některých místech více...a některé top místa jsou bez polaků....
Odpovědět
Moc díky za info kluci. Já totiž nic jinýho než polaky (a trochu obecňačky) neumím :)
Odpovědět