Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Zdravím, nová skupina rybářů, kterou jsem dal dohromady uvažeje, že by si vzala do Norska sud piva. Dotazuji se, zdali se dá a jak přes apku proclít, jestli to vůbec jde. Proclívám normálně plechovky 0,5 litru s pivem, ale sud jsem ještě nedělal. Odpovězte, zdali s tímto máte nějakou zkušenost. Díky
Odpovědět
Máš dvě možnosti - vem si sebou doklad ,že v sudu je bezinková limonáda . Ale musíš pípu dát do druhýho auta ,aby si to celníci nemohli ověřit . A nebo máš jezdit ze starou partou , tam jsi takový problémy neměl -D
Odpovědět
Ahoj proclíváš úplně stejně jako plechovky. Jen je dobrý mít na sudu označení o co jde a jaký je objem. My vozíme již několik let. Norové (celníci) nemají rádi balení, které tam můžeš zpeněžit (plechovky, pet ap.).
Odpovědět