Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec – volný pokec o všem možném

Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz

Děkuji

Odpovědět

Bohužel, návod nemám.

Bohužel, návod nemám.

a co tak napsat co máš za multík? Objednal jsem skleněnou kouli ale ještě nedorazila...a jestli nemá návod co tak zkusit google?

Ahoj, mate nekdo zkusenost s prutem WFT Seadart? Diky, J

Ahoj jaky jsou teť ceny nafty a benzínu?

Ahoj jaky jsou teť ceny nafty a benzínu?

Od 1,75 - 2,25 EUR najdeš i dražší :-)

Ahoj. Daruji za poštovné staré knihy o rybaření.    Dravci peřeji, Sláva Štochl r.1950. Rybářství v Československu-Štochl r.1964. Petrův zdar r.1970. Svet bystrín a horských riek r.1950 Dyk-Dyková. Život našich řek r.1958 Šrámek-Hušek. A Chytání pstruhů, lipanů a hlavatek od Šimka r.1946.

Jestli mohu touto cestou, tak bych Vás poprosil o Chytání pstruhů, lipanů a hlavatek, více SZ?

Děkuji

Zdravím všechny rybáře. Prosím vás ví někdo kdy je výstava v Magdeburgu?? Děkuji za odpovědi

5.+6.11.

https://www.mvgm.de/de/messe/messekalender/

Zdravim, mate nekdo zkusenosti s el. multikem Ice Fish Ecooda? Nikdy jsem elektriku nemel, tak nevim. Diky, Jarda

Harty:

O knížky bych měl zájem a rád za ně i něco zaplatím. Můj kontakt dani.bori@seznam.cz

Děkuji, Dan

Letos v červenci jedem poprvé do lokality Lofoty - Molnarodden a tak se ptám, jestli z vás již tuto lokalitu někdy někdo navštívil a nemohl by se podělit o zážitky, výlety, lovná místa, co se v dané lokalitě v tomto období nejvíc chytá, atd. Za jakoukoliv odpověď a tip budu rád.

Zdravím rybáři, nemáte někdo typ kde nechat zhotovit trička s potiskem s motivem norského rybolovu v Moravskoslezakem kraji. Předem děkuji z info. L.H.

Zdravím. Nevím jestli je to ještě aktuální informace, ale nachal jsem si tričko potisknout v Opavě u Alexandra Kuby a byl jsem velice překvapen kvalitou a to nejen tisku, ale i dodaného trička. Nicméně je to hodně let. Díval jsem se na internet a o potisku všeho možného tam je pořád zmínka. Přikládám telefonní čísla: 606 390 443, 602 962 275.

Snad Vám to pomůže.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!