Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pokec – volný pokec o všem možném
- Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel os a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#305653 28.2.2019 v 16:46
To Duke. Sachlj má pravdu. Dopiš tam na ráno mladou blondýnu s velkejma…. očima😀 a na večer nějakou kuchtičku co vyfiletuje, zamrazí filety, uvaří a přikreje tě oboustranou peřinkou😂😂😂 Tu blondýnu prosím vyznačit jako nutné☺
#305654 28.2.2019 v 16:49To Duke. Sachlj má pravdu. Dopiš tam na ráno mladou blondýnu s velkejma…. očima😀 a na večer nějakou kuchtičku co vyfiletuje, zamrazí filety, uvaří a přikreje tě oboustranou peřinkou😂😂😂 Tu blondýnu prosím vyznačit jako nutné☺
#305657 1.3.2019 v 6:40To Boris. Nebylo to myšleno jako urážka práce mnohých z vás. Jen se dívám na seznam co nezapomenout na ryby co jsme s manželkou sepsali před cca 10 roky. Kýbl nebo lavor na vodu, hadr na ruce (od ryb), zapalovač (víc) , dostatek pití (voda z kohoutku), sirup nebo TANG do vody.
A dneska když jedu na kapry tak s sebou vezu i chemické wc. Prostě už nám to nabobtnalo na ne nezbytnosti, ale blbosti. Třeba šňůra na prádlo a kolíčky (kramlíky) ta by se dalo skousnout ale hamaka a rozpalovací věž na dřevěné brikety by se vozit nemusela. Ale když zapomeneme zkontrolovat zapalovače tak jsme v prdeli a zapalujeme jen žhavítkem z auta..
#305658 1.3.2019 v 8:14To Sachlj… Vůbec to neřeš, to neměla být urážka ani ode mne, pokud to tak vyznělo tak se omlouvám… Jen mě to pobavilo a tak jsem se přidal… Užij si Norsko, my to máme za 123:-)
#305659 1.3.2019 v 8:56Boris jen blbni s blondýnama a manželky nás nebudou pouštět :))))
#305757 4.3.2019 v 11:14Firma MinnKota vyrábí zajímavé příslušenství pro akumulátor sloužící k pohonu elektromotoru https://www.kaprarina.cz/prislusenstvi-4/minn-kota-power-center/
něco podobného by to chtělo pro akumulátor k elektrickému multíkovi. Něco malého co se dá pověsit na bord lodi. Neznáte? Jak řešíte baterku k multíkovi na lodi? V čem ji máte a kde?
#305767 4.3.2019 v 14:15Firma MinnKota vyrábí zajímavé příslušenství pro akumulátor sloužící k pohonu elektromotoru https://www.kaprarina.cz/prislusenstvi-4/minn-kota-power-center/ něco podobného by to chtělo pro akumulátor k elektrickému multíkovi. Něco malého co se dá pověsit na bord lodi. Neznáte? Jak řešíte baterku k multíkovi na lodi? V čem ji máte a kde?
Používáme tašku, koupenou v decathlonu v rybářství. Vleze se tam 18Ah krásně na ležačku a zavěsili jsem to o držák prutu. Nastavíš si délku popruhu, tak jak ti to vyhovuje, tak ať to nebouchá do boku, když jsou vlny, nebo při přejezdu. Cena cca 400kč.
#305773 4.3.2019 v 18:54Používáme tašku, koupenou v decathlonu v rybářství. Vleze se tam 18Ah krásně na ležačku a zavěsili jsem to o držák prutu. Nastavíš si délku popruhu, tak jak ti to vyhovuje, tak ať to nebouchá do boku, když jsou vlny, nebo při přejezdu. Cena cca 400kč.
Díky za rychlou odpověď. Tašek je tam několik, byl jsem v dekáči na Černým Mostě v sobotu. Nemáš fotku kterou myslíš?
- Odpověď byla upravena před 5 roky a 8 měsíci uživatelem sachlj.
#305775 4.3.2019 v 19:12Používáme tašku, koupenou v decathlonu v rybářství. Vleze se tam 18Ah krásně na ležačku a zavěsili jsem to o držák prutu. Nastavíš si délku popruhu, tak jak ti to vyhovuje, tak ať to nebouchá do boku, když jsou vlny, nebo při přejezdu. Cena cca 400kč.
Díky za rychlou odpověď. Tašek je tam několik, byl jsem v dekáči na Černým Mostě v sobotu. Nemáš fotku kterou myslíš?
Přesně tyhle, https://www.decathlon.cz/taska-carryel-velikost-s–id_8271900.html
a ještě tam máš 4 plastové boxy na mořskou drobotinu. 🙂
- Odpověď byla upravena před 5 roky a 8 měsíci uživatelem Milan Čechovský.
#305787 5.3.2019 v 8:35Paráda, děkuji. Co nejdřív se budu opičit…
- Odpověď byla upravena před 5 roky a 8 měsíci uživatelem sachlj.
#305805 5.3.2019 v 9:53Jen pro mé info. Asi tu tašku máte vyzkoušenou. Na rozdíl od jiných výrobců, kteří to vůbec neřeší, tady se opravdu uvádí, že taška není určena na moře. Ptám se tedy, za jak dlouho se Vám rozpadnou zipy a jestli tomu bráníte nějakou konzervací nebo to berete tak, že “za málo peněz hodně muziky….
#305806 5.3.2019 v 13:04Osobě bych bral nějakou krabičku do které se ta baterka strčí. Na krabiče bude panel co bude ukazovat jak je na tom baterka, bude se dát v té krabičce nabíjet (třeba přes slunko) a bude se dát na ni připojit kabely k multíku tak, aby byly kryta a nerezly. Který by byla pevná s možností úchytů…měření aku viz arduino..napájení viz arduino…
#305808 5.3.2019 v 14:15Jen pro mé info. Asi tu tašku máte vyzkoušenou. Na rozdíl od jiných výrobců, kteří to vůbec neřeší, tady se opravdu uvádí, že taška není určena na moře. Ptám se tedy, za jak dlouho se Vám rozpadnou zipy a jestli tomu bráníte nějakou konzervací nebo to berete tak, že „za málo peněz hodně muziky….
Tyhle tašky jsme měli 4. Byli jsme v norsku na 10 dní, takže jsou jako nové. Trochu zmokly, trochu mořské vody, tak jak to bývá. Nechávali jsme je pořád na lodi, jen na nabíjení jsme je brali s sebou do chaty. Je to taková levná varianta, ale účel to splnilo na 100% a věřím, že to vydrží několik let, při jednoročním tripu. 🙂
#305889 7.3.2019 v 7:43Hledal jsem tašky pro rybařinu a narazil jsem na jednu zvrhlost co by se možná dala použít.
https://www.nasoutokushop.cz/toaletni-taska-wc-bag s rezavěním zipu si nedělám starosti. Buď to nastříkám tekutou vazelinou na řetězy motorek a nebo wd40 a to chci vidět jak to bude rezavět…
#305891 7.3.2019 v 10:02Hledal jsem tašky pro rybařinu a narazil jsem na jednu zvrhlost co by se možná dala použít. https://www.nasoutokushop.cz/toaletni-taska-wc-bag s rezavěním zipu si nedělám starosti. Buď to nastříkám tekutou vazelinou na řetězy motorek a nebo wd40 a to chci vidět jak to bude rezavět…
Pěkné, záleží jak velkou máš baterku. Na nějakou menší to bude stačit.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pokec – volný pokec o všem možném