Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel os a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 649)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Už jsem ti to tam doplnil 🙂

http://www.topfishing.eu/elepack.html

Pavel Přibyl
    Účastník
    (59 odpovědí)

Už jsem ti to tam doplnil :) http://www.topfishing.eu/elepack.html

díky…Pavel

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (1 odpovědí)

zdar , nechci zakládat nové vlákno , tak zkusím tady. dostal jsem WFT electra 700pr a nemůžu k němu sehnat návod, má ho tu někdo ? díky

Torres
    Účastník
    (1 odpovědí)

Dobrý den kolegové, příznivci Norska. Prosím některého z Vás z Prahy, kteří se chystáte příští týden do Norska a pojedete trajektem do Trelleboru o pomoc. Zjistil jsem, že švédské koruny, které jsem měl v minulosti vyměněné platí jen do konce června. Potřeboval bych je na trajektu utratit například za nějaké parfémy a podobně. Tuto službu samozřejmě odměním. Je mi líto, jako důchodci, nechat peníze propadnout. Kontakt tel. 739127193.

Předem děkuji.

Dedek
    Účastník
    (17 odpovědí)

Mám dotaz jezdí někdo trajektem z Polska do  Norska.Chceme co nejméně jed autem dík.

J.P.Papin
    Účastník
    (48 odpovědí)

jezdíme pravidelně trajektem z Gdaňsku do Nynashamnu.Odjíždí navečer v 18.45 a v Nynashamnu jsi druhý den v jednu odpoledne.

Jezdí ale jen každý druhý den.

J.P.Papin
    Účastník
    (48 odpovědí)

Najdeš to na CK Periscope.

Dedek
    Účastník
    (17 odpovědí)

Díky

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

Ahoj vsem norkum ke konci srpna jedeme do stredniho norska- eiterfjord fjord je hluboky az 350m ale prijde mi ze dno je celkem jednotvarne poradte nekdo jak v takove lokalite hledat mniky bohuzel mapu neumim vlozit dale to mame v dosahu k ostruvkum mezi viknou a lekou tam uz si poradim ale pokud by jste mel nekdo vytipovana mista budu rad za radu.Do fjordu jedu hlavne kvuli rodine doufam ze tam budou makrely pro deti na blbnuti ale chci zkouset mniky ty jsem nikdy cilene nelovil diky.

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Ahoj vsem, nevite nekdo jestli rostou houby stred norska?

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

Ahoj vsem, nevite nekdo jestli rostou houby stred norska?

Včera jsme se vrátili z Bakkanu a na houby zatím slabota. Za celou dobu jsme našli dva křemenáče. Ale prý by se to už mělo zlepšovat.

juran
    Účastník
    (1 odpovědí)

Poradíte kde mi vymění prasklý display na el. multiplikátoru Banax Kaigen 500S?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Něco na dlouhé zimní večery 😉

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Na popud uživatele sachlj byla vytvořena PDF verze seznamu Co s sebou do Norska?, která usnadní tisk tohoto seznamu.  PDF verzi stahujte zde.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Děkuji. Už to tisknu…

Jen, stačilo by graficky, třeba jinou barvou odlišit to, co není až tak nutné, co je totálně nezbytné, co jen na zpříjemnění, co je dobré vést když ti fakt zbude místo. Páč já rád spím dobře tak by tam mohlo být i: matrace (doma mám polyuretanovou 15cm vysokou a tvrdou jak beton), prostěradlo (vyspím se jen na froté prostěradle, ty lněná nedávám, to mě škrábe celou noc), peřinu (vyspím se jen pod to co mám doma, je oboustranná, z jedné strany hřeje a z druhé chladí, jsou to scifi dutý vlákna), polštář (já mám nějaký speciální protože se dost potím tak aby to do sebe vcucnul a neležel jsem v loužičce potu). nějaké takové rozdělení…

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 8 měsíci uživatelem sachlj. Důvod: doplnění myšlenky
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 649)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...