Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Odpovědět
Ahoj, máte někdo zkušenost s oficiálním proclení vezeného alkoholu (pivo) do Norska na trase Švédsko - Oslo ? celnice Svinesund . Díky za informace.
Odpovědět
pro Fouska
Je to velmi jednoduché, ve Svinnesundu na celníci je automat, kde si nastavíš počet litrů piva na displeji, naskočí ti cena v NOK a zaplatíš kartou. Vyjede ti účet a je to.Postup je v myslím v Norštině, angličtině a snad i v němčině. Nesmíš překročit povolený limit pro proclívaný alkohol na osobu. Budova celnice kde je automat je až na konci parkoviště. Funguje 24hodin.
Odpovědět
Zdá se mě to, nebo teď všechno běží mnohem svižněji? Pár týdnu sem tu nebyl, ale opravdu to tu teď jede jak po "drátkách". Trvalo vám to asi rok, ale i tak smekám! Jen tak dál.
Odpovědět
Zrychlení webu si moc pochvaluji, krok správným směrem. Jen tak dál.
Odpovědět
Konečně, pstruhová zahájená je tady. Dopiju kávu a valím na ně!!!
Odpovědět
Respi, jakýho jsi dostal největšího? Já jsem měl největšího 64cm. Na prutě jsem jich měl asi 30ks.
Odpovědět
Jasný, že je to vysazená ryba. Ale chycena v řece v proudu, fakt zážitek. Zdolávačka tak 15 min a musel jsem jít s ním po proudu asi 100m. Zdolán na pletenku 0.06mm. Prut 1-8g naviják ve velikosti 1000.
Odpovědět
Ahoj, jak je to prosím aktuálně s povinností mít v lodi/na sobě plovoucí vestu? Je to věc pronajímatele lodě? Vozíte si každý svou? Za měsíc se chystáme na Bakkan.
Odpovědět
Na Bakkanu je vest dost. Pořád platí, že ti pronajímatel musí k lodi dát i vestu.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...