Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec – volný pokec o všem možném

Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz

Děkuji

Odpovědět

Ondras... www.polystyren-shop.cz.

2 Ondras

https://eshop.wespa.cz/Prepravni-termoboxy-c1_0_1.htm

Ahoj, máte někdo zkušenost s oficiálním proclení vezeného alkoholu (pivo) do Norska na trase Švédsko - Oslo ? celnice Svinesund . Díky za informace.

pro Fouska

Je to velmi jednoduché, ve Svinnesundu na celníci je automat, kde si nastavíš počet litrů piva na displeji, naskočí ti cena v NOK a zaplatíš kartou. Vyjede ti účet a je to.Postup je v myslím  v Norštině, angličtině a snad i v němčině. Nesmíš překročit povolený limit pro proclívaný alkohol na osobu. Budova celnice kde je automat je až na konci parkoviště. Funguje 24hodin.

Zdá se mě to, nebo teď všechno běží mnohem svižněji? Pár týdnu sem tu nebyl, ale opravdu to tu teď jede jak po "drátkách". Trvalo vám to asi rok, ale i tak smekám! Jen tak dál.

Zrychlení webu si moc pochvaluji,  krok správným směrem.  Jen tak dál.

Konečně, pstruhová zahájená je tady. Dopiju kávu a valím na ně!!!

Jo..jdeme na ně,,!

Respi, jakýho jsi dostal největšího? Já jsem měl největšího 64cm. Na prutě jsem jich měl asi 30ks.

Sime to máš snad ze sádek takovýho sem ani neviděl

Jasný, že je to vysazená ryba. Ale chycena v řece v proudu, fakt zážitek.  Zdolávačka tak 15 min a musel jsem jít s ním po proudu asi 100m. Zdolán na pletenku 0.06mm.  Prut 1-8g naviják ve velikosti 1000.

Pěknej kousek,hned by mazal do udírny.

Ahoj, jak je to prosím aktuálně s povinností mít v lodi/na sobě plovoucí vestu? Je to věc pronajímatele lodě? Vozíte si každý svou? Za měsíc se chystáme na Bakkan.

Na Bakkanu je vest dost. Pořád platí, že ti pronajímatel musí k lodi dát i vestu.

Tak to je super. Díky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!