Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel os a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 649)
  • Autor
    ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Pane Piva, snažil jsem se vám poslat přes SZ ale stále mě to hlásí chybu. Ve správě je adresa kde si ty díly koupíte. Pokud to opravdu nedošlo, dejte vědět vyřešíme to jinak.

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Pane Piva, máte to v emailu na SZ je to asi moc.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj,asi je už opotřebovaný ne????? :-)

No  Pepo, jeden byl 3 x na Veiholmenu a taky se párkrát protočil. U toho druhého, který je z druhé ruky bych to chápal, neznám jeho minulost. Kupoval jsem ho tady od někoho na RN. Myslel jsem si, že když jsem ho vyčistím a namažu penn vazelínou, že to bude fungovat. Prostě jak je v chladném prostředí, tak se protáčí. Asi znamení, abych jezdil do Norska jen v srpnu:-)

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Nevim no,můj kolega měl uplně novej a po třech dnech na moři v něm uplně vrzalo chrastilo když navíjel. Takže za mne Slammer nikdy!!!! Já mám Penn Battle II a naprostá spokojenost… 🙂

http://www.ebay.de/itm/PENN-Battle-II-1000-2000-2500-3000-4000-5000-6000-8000-Vollmetall-Full-Metal-NEW-/281475243816?var=&hash=item41893b5f28:m:meiU0qQUA99-uAfhFHFz8fA

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)
    viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

Tak vám tedy nevím jestli se tu mnozí předháníte v echt značkových navíjácích , ale mohu říct , že dnes značka je k h…..,na moří dostávají navijáky na prdel všechny .No nic proti .Já mám vše od Okumy mnoho let , /držba akorát a nedám na ně dopustit. VIKI

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ja jen resim problém, který mam,nic víc o značku nejde.

peter26
    Účastník
    (1 odpovědí)

Zdravim všetkých priaznivcov norskeho rybolovu. Na Velku noc ideme bobilom na lofoty, chcem poprosiť niekoho o tip na lov skrei v oblasti Svolvær, Moskenes pripadne inu lokalitu. Info o kempingoch kde sa da požičať loď.

ďakujem s pozdravom Peter

ondras
    Účastník
    (28 odpovědí)

Ahoj, jak je to prosím aktuálně s vývozem ryb. Pořád platí 15 kg filet + jedna trofejní ryba v celku? Tzn. když budu mít jednu bednu filet a ve druhé bedně 15 kg tresku v celku, tak je to v pořádku? Díky.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Mělo by to tak být správně. Údajně měly probíhat jednání o navýšení kvót, ale nic nového z toho nevzešlo.

Tohle je otázka spíše pro Janku, ta má neskutečný přehled a znalosti.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Nic se nezmenilo, stale plati 15 kg ryb nebo rybich vyrobku a k tomu jedna trofejka vcelku, je jedno jak velka.

Kazdy musi mit sve ryby u sebe, napr. nemuzete prevazet nekomu, kdo leti, jeho ryby u vas v aute.

http://www.toll.no/no/varer/fisk/kvote/

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Nic se nezmenilo, stale plati 15 kg ryb nebo rybich vyrobku a k tomu jedna trofejka vcelku, je jedno jak velka. Kazdy musi mit sve ryby u sebe, napr. nemuzete prevazet nekomu, kdo leti, jeho ryby u vas v aute. http://www.toll.no/no/varer/fisk/kvote/

Jani a plati tato kvota i na deti??

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

kvota plati pro vsechny bez omezeni veku a pro vsechny narodnosti.

ondras
    Účastník
    (28 odpovědí)

Ahoj, nemáte prosím tip, kde seženu bednu na ryby 15-20 kg?

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ahoj, nemáte prosím tip, kde seženu bednu na ryby 15-20 kg?

V Makru. Je super silná a udrží ryby zmrzlé 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 649)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec – volný pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...