Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

V pátek převoz do Brna, hurá!!!

To SIM: Čék tady chvíli není, a už se zase někde flákáš chlape, ale podle kroje, těžko říct kde, na Šróbka to nevypadá.....

Příští týden se budu flákat u sv. Anduly, doufám, že se stavíš na pokec.

šroubek v Norsku trochu nachladl

to je dobrý super fotka

To sim: fotka nachlazeného šroubka mě úplně odrovnala

Já se dnes poprvé v nemocnici od plic zasmál. Kretén, jak má být. :-D:-D

Ještě jeden chlapskej fórek...

já mám rýmu,ale Sim se dycky ráno šklebil,když jsme vstávali v Monte Negro...

Hrozný pohled,dvakrát jsem skočil z okna...proto to nachlazení..

Jenom pro vysvětlení...

:-)

[citace]Sim napsal: šroubek v Norsku trochu nachladl [/citace]Ježíííííííííííííííííííš to je masakr.:-D:-D:-D:-D:-D

Sim,při dnešní raní rozcvičce...

Ráz,dva...natáhnout paže...

Hele tak to jsem se zasmál :-D Byl jsem na Mikulášský s Márou 45 a taky jsme tak cvičili.......:-D:-D:-D Bylo to fakt dobrý:::::: Však uvidíte fotky od Máry........:-D

Zdravím všechny mám na Vás prosbu šéf v práci letí na dovču do Thailandu a schání podvodní foťák nemáte někdo nějaký tip kde sehnat.dík Petr

2 Hlasunek

Záleží jaký foťák a hlavně na co chce - šéf se zřejmě nebude věnovat podvodnímu potápění a fotografování jako profík, takže nepotřebude pouzdro pro nějakou zrcadlovku - tato pouzdra stojí několik desítek tisíc. Pro amatérské fotky i videa bohatě stačí kompakt (já osobně preferuji Canon nebo Sony) a pouzdra na ně se dají koupit prakticky u všech větších prodejců foto. Pohybují se v cenách od cca 5.000,- Kč do 10.000,- Kč (záleží na hloubce, pro kterou jsou určena a na rozsahu ovladatelńosti foťáku). Pafka

Jinak se podívej na vlákno "Odolné (vodotěsné) kamery a fotoaparáty",

tam je pár konrétních typů. Pafka

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.