Hasvik, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

[citace]kliknis napsal: Podle mě taky sáhneš po zelený, pokud ještě bude samozřejmě.. Tak se zejtra pochlub, jak si dopadl. Měj se. Čau Honza

Zejtra čekam pozitivní výsledek [/citace]

Tak kabela je doma, bohužel měli jen tu "khaki", ale nevadí. Je fakt SUPER!

:-D Paááár du bi ce :-D

Veselé velikonoce přeje Dedek[yt=-OVc9oXDtCE=yt]-OVc9oXDtCE[/yt]

2 MifakM

Tak to je dobře, žes jí sehnal, je dobrá, já z ní byl úplně nadšenej, protože kdo by něco takového čekal v Lidlu:-P

[citace]kliknis napsal:

2 MifakM

Tak to je dobře, žes jí sehnal, je dobrá, já z ní byl úplně nadšenej, protože kdo by něco takového čekal v Lidlu[/citace]Já jsem si ji půjčil vloni od kamaráda a super,měl jsem ji narvanou asi 20kg olova a v pohodě vydržela.Nedávno ji měli i u nás ,ale já to propásl.Letos si ji od něj nepůjčím,protože jedeme spolu.

taky to preju pardubicim. ale hlavne proto, ze by se kometa mohla dotahnout poctem titulu na nasi domaci duklu. jinak nic ve zlem, hlavne at vyhraje dobry hokej a nasi davis cup...

Tak to je masakr....

Lístky na Kometu

Velkoformátová LCD na hřišti to jistí. :-P

[citace]MifakM napsal:

Tak to je masakr....

Lístky na Kometu[/citace]

Tak to je fakt masakr dát za lístek skoro 10.000,-

Ale stejnak Slávie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal: MifakM napsal:

Tak to je masakr....

Lístky na Kometu

Tak to je fakt masakr dát za lístek skoro 10.000,-

Ale stejnak Slávie [/citace]

Ted jsou už na 40000,-Kč to musí dát jedině snad blázen

SPAJTA PJAHA

Pokud jsou lidi takoví kreteni, a ty peníze za to daj...

jen podporujou překupníky...

Nechcete ísť radšej na Slovensko-Dánsko?

My Vám ešte zaplatíme za účasť.

Dnes to bol ďalší prepadák, ale už sa radšej nevyjadrujem, lebo minulého roku som napísal, že vyhráme s Nemeckom a odchádzame na Bakaň a skoro som potom zostal doma, lebo sme samozrejme aj s hviezdnym tímom

utrpeli porážku.

Ale len 3:4:-x

češi jsou hajzli, a okrádají se mezi sebou, ať si ti lidé co to dělají šáhnou do svědomí, vždyť to není normální, a na druhé straně jsou samozřejmě blázni, co to koupí, a to je chyba.

to janek naopak je to naprosto normalni a spravne!

Nenormalni je leda to co jsi napsal...

Koupim/prodam...na tom nic neni,nikdo nikoho nenuti...

Co je pruser tak to je zavist ktera zase promluvila!

Robin, Janek, nevím jak jste staří ale toto se dělo i za bratrů komunistů. Věčný boj. A to nejen v hokeji! Obrana? Jednoduchá, nekupovat předražené lístky! Pokud možno kupovat legálně!. Janek, to mluvíš o češích, doufám ne o sobě.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.