Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Našel jsem na netu, jak úspěšně lovit halibuty zejména ve fjordech. Kdo bude chtít, může vyzkoušet. Norové se rozplývají, jak strašně úspěšná metoda to je.
Odpovědět
Našel jsem na netu, jak úspěšně lovit halibuty zejména ve fjordech. Kdo bude chtít, může vyzkoušet. Norové se rozplývají, jak strašně úspěšná metoda to je.
Zdar, také by mě zajímalo více informací k tomuto způsobu lovu.
Odpovědět
To Beda: Nemají k tomu žádnou legendu. Prostě jsou tam 4 fotky a nadpis "lov halibuta ve fjordu na splávek". Logickou úvahou bych na to šel tak, že najdu si píščitou plotnu s hloubkou cca 20m a na splávku si nastavím odhadem 17m, aby to bylo 3m nade dnem. No a nechám se vláčet větrem, načnu pivo a budu čekat. Přeju hodně štěstí při lovu.
Odpovědět
To Beda: Nemají k tomu žádnou legendu. Prostě jsou tam 4 fotky a nadpis “lov halibuta ve fjordu na splávek”. Logickou úvahou bych na to šel tak, že najdu si píščitou plotnu s hloubkou cca 20m a na splávku si nastavím odhadem 17m, aby to bylo 3m nade dnem. No a nechám se vláčet větrem, načnu pivo a budu čekat. Přeju hodně štěstí při lovu.
Jo to by šlo, mě se to takhle taky zamlouvá! :o)))
Odpovědět
Sezóna lovu jezerních pstruhů je v plném proudu. Tito krasavci byli uloveni nedaleko města Hamar na jezeře Mjosa. Způsob lovu wobler. Největší kus měl váhu 6kg!
Odpovědět
Další úlovky obřích pstruhů 10kg+ z jezera Mjosa. Nástraha wobler Rapala.
Odpovědět
Včera se ulovilo pořádné Wahoo 100lbs. Rybář si myslel, že mu původně zabral Marlin. Dle jeho slov to byl souboj, na který do smrti nezapomene.
Odpovědět
V Brazílii ulovili obří Piraibu 227kg. Tato ryba poslouží jako potrava pro místní vesnici po mnoho dní.
Odpovědět
Rezervoval jsem si letenky do Helsinek pro Tallink přes tuto webovou stránku a cena byla o 50 % nižší než na oficiálních stránkách.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...