Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 175 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel meky a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 176)
  • Autor
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

No já se právě rozhoduju jestli ten WFT nebo Daiwu 500. Tam ten návin asi nebude o moc větší ? V červnu jedu na Soroyu…tak aby mě něco nemyle nepřekvapilo.

Já osobně bych na Soroy šel do něčeho s větším návinem než má WFT nebo jiné mašinky tomu podobné.. Chytali jsme tam okouníky zhruba na 250 metrech a při driftu jaký byl jsem byl s WFTčkem na doraz. Teď mám Daiwu Tanacom 750 a mám klid.

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

To Shimano si koupil syn…vypadá dobře, jen ta váha se mi zdá dost vysoká. Jak s tim bude zápasit fakt nevím ?

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

To Shimano si koupil syn…vypadá dobře, jen ta váha se mi zdá dost vysoká. Jak s tim bude zápasit fakt nevím ?

Úplně stejne jako s Daiwou Tanacom 750, váha je téměř totožná…

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

A šňůra K- strong 51 kg je dostačující, nebo by stačila o něco tenčí ? Tuhle tam má právě syn

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)
    tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

Jdi radej do Shimana Dendou Maru 4000 nebo Daiwa Tanacom 750, na oba snura WFT Strong na 51 kg a budes bez starosti….

Pokud se bavime o chytani na Soroya

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Nevím, ale podle mě zbytečnost. Stačí Daiwa tanacom 500 a WFT 51kg 300m, vždycky jsme na Soroye vystačili. Tam trháš minimálně, to není jako střední Norsko. Převážně chytáš na hloubkách 80-150m, víc jen okouníky a pokud je velký drift, tak to na okouníky nemá smysl. Takže za mě určitě stačí 300m šňůry. A hlavně ta váha u 750 je dvojnásobná a za celý den to bude sakra cítit v rukách.

colfik
    Účastník
    (58 odpovědí)

Nemate prosim nekdo zkusenost se snurou Speciflex? Mam moznost koupit ta dobrou cenu, jen jestli do toho jit. Diky.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Já právě trochu uvažoval o tomhle…..WFT SEA KING 800 PR HP, Fishingtackle24 – Angelbedarf Angelruten Angelbekleidung Angelzubehör Kunstköder Angeltaschen Angelzelt Angelschnur

Jestli ti mohu poradit WFT nekupuj. Je to úplná novinka 2021 a nikdo neví, jak se to bude chovat. Na Soroya jsou vyzkošené Shimano a Daiwa Tanacom 750.

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

Já už se rozhodl pro tu Daiwu…i když to ovládání na pravou ruku bude trochu oříšek, ale snad si zvyknu rychle

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Daiwu 750 ti mohu nabídnout za 13.858,-Kč, po vložení do košíku se ti odečte sleva a zobrazí tato cena.

https://www.topfishing.eu/daiwa-tanacom-750-elektricky-multiplikator.html

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

Zajímal by mě názor tady fóru na to, zda bude mít nějaký vliv na stav ryb fakt, že se loni moc nelovilo a letošek dopadne taky bůhví jak. Jestli se to třeba projeví v následujících dvou třech letech vyšším stavem ryb, zejména ve fjordech u stanovištních ryb. Je sice možné, že turistický rybolov i v nejlepších sezónách moc velkou díru to stavu ryb neudělal, že se stavy stačily přirozeně obnovovat, ale i tak přece. Nebyly by k tomu i nějaké odborné názory?

Petr Vozenilek
    Účastník
    (20 odpovědí)

Nevíte někdo kolik stojí cesta do stř. Norska tam a zpět v osobním autě, včetně trajektů a mýta v Oslo? Díky

Vaca
    Účastník
    (37 odpovědí)

Jezdím s manželkou Oplem Merivou na lpg, trajekt Roztok Teleborg tam a spět 106 euro, lpg 5000 Kč  v benzínu to bude jednou tolik. Mýto 1800 Kč po E6, délka cesty tam a spět 4000 km

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Mytne se kazdy rok meni , vyska poplatku take zavisi na aute, zda je to diesel a pod.  Ale – zde je krasna pomucka – pocitadlo mytneho, kde si vse muzete nastavit a vite, co vas ceka    http://www.bompengekalkulator.no

V kazdem pripade doporucuju registraci na http://www.epcplc.com/register , po prijezdu vam pak prijde faktura, diky registraci obcas jsou i slevy, platit muzete pak v ceskych korunach na ceske konto  …   nekde jsem to tu uz psala v diskuzi, myslim, ze mytne ma vlastni tema.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 176)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...